spot_img

Kiderült mikor és milyen extrákkal érkezik a WRC 10

Hirdetés

A tavalyi évhez hasonlóan idén is szeptemberben jelenik meg a rali-világbajnokság hivatalos játéka, amely 2021-ben már WRC 10 néven érkezik a konzolokra.

A Nacon és a KT közös játékában a bajnokság – közelgő – 50. évfordulója alkalmából az új epizód egy évfordulós kiadást is tartalmaz, amely számos extrával lesz megpakolva. Az új rész egyik módja a történelemre fókuszál, amelyben 19 klasszikus, az aktuális viszonyokhoz való igazodást igénylő eseményt tesz elérhetővé. Emellett a 2021-es új versenyek is bekerültek, így Észtország, Horvátország, Belgium és Spanyolország pályáin is versenyezhetünk, még a hat új történelmi színhely közé az Akropolisz, San Remo, Németország és Argentína is beletartoznak. (A játék készítésekor még nem lehetett tudni, hogy idén az Akropolisz Rally is visszatér a versenynaptárba.)

WRC 10 Horvát Rally
A Horvát Rally aszfaltját először próbálhatjuk ki a hivatalos WRC játékok történetében.

Összesen egyébként 120 speciális pálya lesz, és 52 hivatalos csapat a 2021-es szezonból és  a WRC mellett a WRC2, a WRC3 és a Junior WRC kategóriákban is vívhatunk. Ráadásként bekerült 20 legendás autó, egyebek mellett az Alpine, az Audi, a Lancia, a Subaru, a Ford, a Mitsubishi és a Toyotától egyik ikonikus darabja is.

A karriermód tele lesz újdonságokkal, és most már saját csapatot lehet létrehozni, sőt hogy a játékosok még nagyobb beleszólást kapjanak, az autókat kedv szerint díszíteni és színezni. Az alkotók ígérete szerint realisztikusabb és hitelesebb lesz az élmény a fizikai motornak köszönhetően: jobb aerodinamikai erő, turbó- és fékkezelés és a hangon is javítottak.

Az esportokat kedvelők napi és heti kihívásokra számíthatnak, valamint klubokra, amelyeknél saját bajnokságokat is lehet szervezni a közösséggel.

A WRC 10 minden fontosabb platformon elérhető lesz: a Steam, az Epic Games Store, a PlayStation 5, az Xbox Series X és S, a PlayStation 4, az Xbox One könyvtáraiban is megtalálhatjuk majd a lemezes kiadás mellett, sőt a szeptember 2.-i premiert követően nem sokkal Nintendo Switch-re is megérkezik.

Hirdetés
Hirdetés

Ezt is olvasd el!

spot_img