Végre minden hétvégén verseny van!

Az életünk az elmúlt hónapokban jelentősen megváltozott, ami érzékenyen érintette az autósport szereplőit, és rajongóit is. Az elmúlt hetekben viszont újraéledt kedvenc sportágunk, és ebből Csernai Zsolt sem szeretne kimaradni, aki azóta minden hétvégén valami versenyen vesz részt. Legutóbb a Kiskunlacházán rendezett szlalom verseny után váltottunk pár mondatott. 

Minden hétvégén akad egy verseny, amin indulsz? 🙂

– Igen, úgy látszik, hogy most minden hétvégén versenyen vagyunk, voltunk, leszünk! 😁 😉

Milyen tervvel érkeztetek a Kiskunlacházán rendezett szlalom versenyre?

– Pethő Norbi barátom indult a Szamarával, mivel az ő autója még épül… és ha már lementünk, így indultam én is!

Mi történt veletek a versenyen?

– Norbi harmadik helyezést ért el a kategóriában! 😀 Én nem figyeltem az időre, inkább a látványos autózásra koncentráltam…🤣

Elégedett voltál az eredményetekkel?

– Igen, nagyon elégedett voltam, mert célba értünk és tetszett mindenkinek…😀

Mennyire fekszik az autónak és neked a szlalomozás?

– Hát igazából sem az autónak, sem nekem nem fekszik annyira, mert “száz alatt” szédülök….🤣 De amúgy jó volt minden!

A hétvégén Kisvaszaron kezdődik a Rally3-as bajnokság, hogyan készül a csapatotok az év első igazán komoly rali versenyére?

– Gőzerővel dolgozunk Janó autóján, hogy a versenyen minden jól működjön és ott csak szórakozni kelljen, mert ugye itthon kell felkészíteni az autót! 😀 Szeretném, ha célba érne, egy jó eredménnyel! Utána pedig már készülünk a Kisvaszar utáni versenyre is, ami Domaházán lesz, ott több párossal állunk majd rajthoz!

Támogatóink: Szakál-Met-Al Kft., HK Trans Kft., LJ Wagen Kft., Szevillszer Kft., Moha-Gép Kft., Truckporth Hungary Kft., Béta szerszám centrum Kft., Gorilla Glue Kft., Moon Road Kft., Kokó Trans Sped Kft., Autóüveg Vác Kft., sparcocucc.hu, Markó Reklám Kft., Szívós autófólia, Dynamic Rally Team Se.!

 

Comments are closed.