VB-s szakasz a Bükkben

Kuttor Norbert az idei évben már három versenyt is teljesített a MARB északi versenyeiből. Legutóbb a bükkben rendezett CREDOBUS – BuildIT futamon vettek részt Bükkszentkereszt és Bükkszentlászló között. Norbival beszélgettünk a verseny tapasztalatairól. 

Bükkszent cikk 31Mielőtt rátérünk a “Bükkszenti” verseny történéseire, egy kicsit tekintsünk vissza a parasznyai versenyetekre, hogy ott mi is történt veletek.

Sziasztok! Köszönöm kérdésed, a parasznyai verseny jól alakult, semmi gondunk nem volt a verseny alatt, minden jól működött, csak sajnos ez a közös verseny (a várakozás kiszívja a zsírunkat rendesen) a pálya állapota pedig jó kis felhordásosnak bizonyult ennyi autó koptatása után.

Az autón volt valami változtatás azóta?

A kocsin kicsit a futóművőn váltóztattunk a jobb vezethetőség véget és sikerült egy jó beállítást találni, amin már biztos nem változtatunk.

Bükkszent cikk 80Mi történt veletek a verseny hat gyorsasági szakasza alatt?

Először is bocsánatot szeretnék kérni a prológón okozott kis fennforgásért, de a fotocellát nem én vittem el, hanem a salak, amit a kerék felvert. Legalább volt így plusz kör. Mind a hat gyorsaságit élveztük, nekem lefelé jobban tetszett. Sajna szombat este a prológ után áttételt kellet cserélnünk és a leghosszabb volt polcon, az pedig itt fel-lefelé elég nagy hátrány volt, de nyomtuk neki.

A 4-es kategória harmadik helyével térhettetek haza!

Nagyon örülünk neki, hogy sikerült végigcsinálni a versenyt hibamentesen és a kocsi is jól működött. Köszönet érte a szervizes csapatnak (Kovica, Szaki Peti, Garami Peti). Kategória harmadik hellyel, Lada Kupa második hellyel tudtuk befejezni! 🙂

Bükkszent cikk 102Szereted a Bükkszentlászló és Bükkszentkereszt között elhelyezkedő szakaszt?

Tetszik ez a pálya, igazi “VB-s” szakasz, minden van benne, eléggé technikás pálya.

Mik a tervek az év második felére?

Tervek vannak, sikerült menni az első három MARB futamon. A következőn is ott leszünk! Nagyon dolgozzunk rajta, aztán meglátjuk mit hoz a jövő még.

Szeretném megköszöni feleségemnek, hogy mindenben támogat és mellettem van, a barátaimnak Kovica Robi, Garami Peti, Szaki Peti, Alex, Kántor Lacika. Partnereink segítségét: www.parkettattechnika.hu, www.parkettawebaruhaz.hu, P.P Security, Deval Bt, Flamesco Bau Kft, www.trendparkett.hu, Orbán Motor, Fix 2000 Kft Szerencs, Bionly Kft, Stamp Club, S&BB Dekor Kft. műanyag nyílászárók, Mika Kft.

Bükkszent cikk 20

Bükkszent cikk 21

Bükkszent cikk 25

Comments are closed.