spot_img

VÁR RÁNK A BAJNOKSÁG! – Péter Pál

Hirdetés

Vár ránk a bajnokság sorozatunkban az idei év vélhető főszereplőit szólítjuk meg, a tavalyi évről és az idei tervekről. Szerkesztőségünk most is lehetőséget adott a kisebb kategóriák, bajnokságok versenyzőinek is, hiszen Ők is a Magyar Ralisport egyenértékű szereplői a nézők számára! A mai részben Péter Pált szólaltattuk meg.

Hogyan összegeznéd a tavalyi éveteket?

– A 2021-es évünk várakozáson felüli volt. Abszolút negyedikek lettünk a Rally2 mezőnyében, kategóriában második helyet hoztuk el és minden versenyen, ahol célba értünk, megnyertük a 2WD kupát. A végére úgy gondolom, mind Kristóffal, mind a szervizcsapattal tökéletesen összeszoktunk.

Sikerült megfelelően felkészülni az idei szezonra?

– Idei szezonra már teljesen felkészültünk, bár ebben a kocsink tökéletes társ, hisz általában a szokásos olajcseréken, fékcseréken kívül pár apróságot kellett csak végrehajtani. Kapott új színeket a design, talán így feltűnőbb lett a kocsi. Köszönet érte Nyistyák Ricsinek! A futómű beállítás hiányzik csak, de azzal várunk még. Majd az első megmérettetés előtti napokban csináljuk, ha már biztosan tudjuk, milyen időjárásra kell készülni.

Milyen tervek fogalmazódtak meg benned 2021-re?

– Nem teszünk magunk elé sose magas elvárásokat. A célunk idén is az, hogy jól érezzük magunkat és problémamentesen tudjunk jó tempókat autózni. Egyetlen egy célom van 2021-re, egyszer egy gyorsot abszolútban megnyerni. Talán ez nem annyira elérhetetlen.

Nehezebb volt támogatókat találni a koronavírus miatt?

– Egyesületünktől és a barátoktól kapunk továbbra is segítséget, ugyanúgy, mint eddig, amiért nagyon hálásak vagyunk. Nem sikerült az idei évre sem támogatót találni. Sajnos… De megyünk ahol, ahogy tudunk, mert nekünk ez az életünk. Sokszor többet élünk ott bent a rajt és a cél között, mint más emberek évek alatt. Imádjuk ezt az egészet, de biztos tudjátok, …ezt ÉREZNI KELL 😊!!!

Richie Design

Hirdetés
Hirdetés

Ezt is olvasd el!

spot_img