spot_img

VÁR RÁNK A BAJNOKSÁG! – Kovács Roland

Hirdetés

Vár ránk a bajnokság sorozatunkban az idei év vélhető főszereplőit szólítjuk meg, a tavalyi évről és az idei tervekről. Szerkesztőségünk most is lehetőséget adott a kisebb kategóriák, bajnokságok versenyzőinek is, hiszen Ők is a Magyar Ralisport egyenértékű szereplői a nézők számára! A mai részben Kovács Rolandot szólaltattuk meg, aki ma ünnepli a születésnapját. 

Hogyan összegeznéd a tavalyi éveteket?

– A tavalyi évünkben volt jó és rossz is. Teszttel kezdtük, az nem sikerült Jól, levertem az autót, úgy rendesen. Utána sok munkaóra volt benne, de kész lett. Jött Kisvaszar, ahol leadtuk a menetlevelet, mert úgy éreztük, az a legjobb döntés. Bakonyán is volt némi izgalom, de ott dobogón végeztünk, azt a versenyt nagyon szeretem. Majd jött egy karosszéria váltás és mentünk tovább a 21011-el. Geresdlak izgalmasra sikerült, de ettől függetlenül nagyon élveztük! Igazából elégedett vagyok mindennel, év végén harmadik lettem a P12-be, úgyhogy panaszra semmi okom. Nem is lehet, mert a csapatom és barátaim kitettek magukért, köszönöm nekik!

Sikerült megfelelően felkészülni az idei szezonra? Milyen tervek fogalmazódtak meg benned 2021-re?

– Eddig igen sikerült, vagyis úgy érzem, hogy egyenesben vagyunk. Terveim pedig, hogy ahol csak tudunk megyünk és nyomjuk!

Nehezebb volt támogatókat találni a koronavírus miatt?

– Hála isten sikerült bekerülnünk egy csapatba, a Horváth Rally Ase-hoz, az ő színeikben fogunk menni idén. Tőlük nagy sok segítséget kapunk. Amúgy a támogatókérdésben nem is erőlködtem tovább, nagyon sok céget megkerestem, de a 95 százalékuk még arra sem méltatott, hogy válaszoljon… Igazából akik tavaly segítettek, azok úgy néz ki idén is mellettem fognak állni.

Egy régebbi versenyzői film. 

Hirdetés
Hirdetés

Ezt is olvasd el!

spot_img