spot_img

VÁR RÁNK A BAJNOKSÁG! – Kocsis Imre

Hirdetés

Vár ránk a bajnokság sorozatunkban az idei év vélhető főszereplőit szólítjuk meg, a tavalyi évről és az idei tervekről. Szerkesztőségünk most is lehetőséget adott a kisebb kategóriák, bajnokságok versenyzőinek is, hiszen Ők is a Magyar Ralisport egyenértékű szereplői a nézők számára! A mai részben Kocsis Imrét szólaltattuk meg.

A tavalyi év számunkra jól végződött. Büszkék vagyunk az elért eredményeinkre, szerencsére ép maradt az autó is, nagyon jól éreztük magunkat és örülünk neki, hogy sok új embert ismertünk meg. Úgy gondolom, hogy a lehetőségeinkhez mérten kihoztuk a maximumot. 

Sikerült megfelelően felkészülni az idei szezonra?

– Sikerült fejleszteni az autót és a jövőben is az a terv, hogy folyamatosan gyorsuljunk.

Milyen tervek fogalmazódtak meg benned 2021-re?

– Az összes Rally3-as futamon szeretnénk részt venni. Várjuk, hogy a régi és új versenyzőtársakkal töltsük az időnket, maximális jókedv társaságában. Nagyon jó lenne, ha nézők is lehetnének már a pályák szélén. 

Nehezebb volt támogatókat találni a koronavírus miatt?

– Szerencsére a támogatóink ebben a helyzetben sem pártoltak el tőlünk és továbbra is mögöttünk állnak!

STOP Autósbolt – Veszprém, Erdészeti Bolt – Zirc, Dombi Elektro, Dr. Tető Bt., Motor Bérbe, Bakony Terv, Bakos Tető, Güde Hungary Kft., Hamburger BOX – Zirc, Peti Pizza – Zirc, Veszp-JÉG Kft., Hans Pizza – Veszprém, Navila-Net Grafika, Blaha Karosszéria, Kocsis Autószerviz.


Hirdetés
Hirdetés

Ezt is olvasd el!

spot_img