spot_img

VÁR RÁNK A BAJNOKSÁG! – Józsa Edvin

Hirdetés

Vár ránk a bajnokság sorozatunkban az idei év vélhető főszereplőit szólítjuk meg, a tavalyi évről és az idei tervekről. Szerkesztőségünk most is lehetőséget adott a kisebb kategóriák, bajnokságok versenyzőinek is, hiszen Ők is a Magyar Ralisport egyenértékű szereplői a nézők számára! A mai részben Józsa Edvint szólaltattuk meg.

Hogyan összegeznéd a tavalyi éveteket?

– Hát a tavalyi évemet úgy összegezném, hogy bár a vírus helyzet közbeszólt, de hála Istennek tudtunk indulni a Classic Motorsport által rendezett kupasorozatokon, ami egész szépen sikerült! Eleinte rakoncátlankodott az autó, de próbáltam a hibákat kiküszöbölni és így végig tudtunk menni a futamokon.

Sikerült megfelelően felkészülni az idei szezonra

– Az idei szezont az autó csinosítgatásával kezdtük, de készen vagyunk és reméljük szép és egyben megbízható lett.  Volt futómű felújítás, dekorozás, kis motor hangolás és mire beindulnak a versenyek, úgy állunk rajthoz, hogy minden esetleges hibalehetőség ki van küszöbölve.

Milyen tervek fogalmazódtak meg benned 2021-re?

– Idén is szeretnénk végigvinni a kupasorozatot a Classic Motorsport által rendezett versenyeken, illetve ahol csak lehet indulni szeretnénk. Ha esetleg majd lehet rendezni végre falunapot, városnapot és ha esetleg autós rendezvény üti fel magát, szívesen elmennénk oda is, hogy a kedves nézőknek mutassunk egy kis látványt, had érezzék a benzin, illetve a gumifüst illatát, ami nagyon régen engem is rabul ejtett.

Nehezebb volt támogatókat találni a koronavírus miatt?

– Hát nem sok támogatóm van, de őrájuk tudok számítani! És itt ragadnám meg az alkalmat, hogy megköszönjem a tavalyi szponzorálást a Rockstar Pizzériának, a Gulf-nak (Stríder Zolinak), a Gyurcsák autószerviznek és az ott dolgozóknak!

Hirdetés
Hirdetés

Ezt is olvasd el!

spot_img