spot_img

VÁR RÁNK A BAJNOKSÁG! – Holota Zsolt

Hirdetés

Vár ránk a bajnokság sorozatunkban az idei év vélhető főszereplőit szólítjuk meg, a tavalyi évről és az idei tervekről. Szerkesztőségünk most is lehetőséget adott a kisebb kategóriák, bajnokságok versenyzőinek is, hiszen Ők is a Magyar Ralisport egyenértékű szereplői a nézők számára! A mai részben Holota Zsoltot szólaltattuk meg.

Ilyen volt…

Sikerült megfelelően felkészülni az idei szezonra?

Amikor az autó hozzám került, csak nézegettük Kovács Rolival, hogy mi lesz ebből. Ezzel egy időben nekiláttunk egy másik autónak is, tehát nem volt egyszerű elkezdeni a projektet. Aztán szépen lassan elkezdtek jönni az alkatrészek az autóhoz és már körvonalazódott bennem, hogy hogyan is nézzen ki külsőleg.

Koko és Buci dolgozik az autón.

Kijelenthetjük, hogy gyönyörű lett az autó! 

A fekete színt a szponzorok miatt akartam, de nekem is tetszik ez a tükör fekete szín. Ennek már másfél éve, és most itt van ez a gyönyörűség. Az autó szépen fokozatosan épült, lakatos munka, fényezés, a belsejét én fújtam ki. Piros flokkolt műszerfalat akartam, mert az olyan stricis… 🙂 A motor egy vadonatúj 1,9-es Katona motor. Nem akartunk kapkodni, minden rajta dolgozó embernek szabad kezet adtam. Tulajdonképpen mindenki mesterművet csinált. Próbáltunk azért olyan autót csinálni, ami belevésődik az emberekbe ha meglátják. Remélem sikerült… 🙂 

A “stricis” műszerfal.

Milyen tervek fogalmazódtak meg benned 2021-re?

Idén szeretnék FRT-én menni és Mini Ralikon. Még az sem kizárt, ha lesz pénzünk homológ ruhára, sisakra, akkor a Rally3 mezőnye előtt előfutóként bemutatkoznánk. A gépkönyvezés és a KPM letudva, tehát most már tényleg mehetnénk versenyezni. A navigátorom elvileg a Réb Fanni lesz, aki a Kokó felesége. 

KPM vizsgán.

Nehezebb volt támogatókat találni a koronavírus miatt?

 

Sajnos szeptemberben meghalt a szponzorom, így most konyhapénzből kell összerakni a büdzsét, de szerencsére azért vannak olyan barátok akik hisznek ebben a projektben és segítenek, amennyikre csak tudnak. 

Ilyen lett.

Fotók: Kugelmann Erik, Holota Zsolt. 

Hirdetés
Hirdetés

Ezt is olvasd el!

spot_img