spot_img

VÁR RÁNK A BAJNOKSÁG! – Hajdu Zoltán

Hirdetés

Vár ránk a bajnokság sorozatunkban az idei év vélhető főszereplőit szólítjuk meg, a tavalyi évről és az idei tervekről. Szerkesztőségünk most is lehetőséget adott a kisebb kategóriák, bajnokságok versenyzőinek is, hiszen Ők is a Magyar Ralisport egyenértékű szereplői a nézők számára! A mai részben Hajdu Zoltánt szólaltattuk meg.

Hogyan összegeznéd a tavalyi éveteket?

– A tavalyi évet mi beáldoztuk egy új autó építésére. Így csak Geresdlakon tudtunk rajthoz állni, ahol még jöttek elő gyerekbetegségek.

Sikerült megfelelően felkészülni az idei szezonra?

– Próbáltunk nagy hangsúlyt fektetni az idei évre való felkészülésre. Az autón mindent átnéztünk, revízióztunk. Szeretnénk minél többet tesztelni és minden téren felkészülve, visszarázódva elrajtolni Orfűn.

Milyen tervek fogalmazódtak meg benned 2021-re?

– Idén szeretnénk teljes mértékig belakni az új autót, illetve minél többet kihozva magunkból, gyorsan és eredményesen versenyezni. Remélem 2021-ben már nem lesz probléma a versenyek megszervezhetőségével.

Nehezebb volt támogatókat találni a koronavírus miatt?

– A vírus miatt nagyon nehéz támogatókat találni. Ezúton szeretném megköszönni az egész csapatnak és a támogatóinknak, hogy lehetővé teszik indulásunkat.
 
Hirdetés
Hirdetés

Ezt is olvasd el!

spot_img