spot_img

Újabb WRC menő jön: Gryazin is ott lesz az I. Boldogkő Rallyn

Hirdetés

A WRC-ben vitézkedő, legutóbb a Cseh Ralibajnokság idénynyitó versenyét megnyerő Nikolay Gryazin is ott lesz az I. Therwoolin Boldogkő Rallyn.

A 23 éves orosz versenyző egy Volkswagen Polo GTI R5-öt vezet majd a borsodi versenyen, hangzott el a Turán Motorsport versenyautót leleplező sajtótájékoztatón. Vagyis még az is meglehet, hogy a Citroen Rally Team Hungary és a Topp-Cars Rally Team után a Korda Racing Team is beújít egy külföldi versenyzőt és Turán Frici csapattársat kap?

Gryazin tavalyelőtt negyedik, tavaly pedig ötödik lett a WRC2-ben. Legnagyobb sikereit egy Skoda Fabia R5-ben érte el, ezzel három futamgyőzelmet is szerzett az ERC-ben. Tavaly már Hyundai i20 R5-tel ment, amiről idén váltott VW Polora – igaz korábban is elindult már különböző versenyeken a német márkával.

A rali-világbajnokság idei szezonjának második futamán, a Sarkvidék Rallyn a harmadik helyet szerezte meg a Poloval a WRC2-ben.

Griyazin Mads Östberg és Jan Kopecky után már a harmadik WRC-menő, aki a 2021-es szezonban az ORB-ben is tiszteletét teszi.

Hirdetés
Hirdetés

Ezt is olvasd el!

spot_img