Úgy néz ki, hogy összeállt az autó

Sárosi Tamás szlalomversenyeken és a minirali bajnokságban próbál felkészülni, a jövőbeni rá váró komolyabb feladatokra. Elmondása szerint az autó már összeállt és 2021-ben már Rally3-as versenyeken szeretne indulni.  

Sajnos az idei évben a déli régióban is rengeteg verseny elmaradt, különböző okok miatt… Hogyan élitek meg ezt ti, akiknek pécsi lakosként a véretek része az autóversenyzés?

– Hát… Nehezen. 😁 Próbálunk minden lehetőséget kihasználni és ahol lehet menni, ott megyünk is. Mivel az előző szlalom versenyünkön nagyon jól éreztük magunkat és a kocsi is jól viselkedett, így úgy döntöttünk, rajthoz állunk a következőn is. 🙂

Legutóbb a pécsi expónál rendezett Sopia-NET szlalom versenyen indultál. Hogyan foglalnád össze a versenyedet pár mondatban?

– Mint általában minden versenyen most is nagyon jó volt a társaság, amiért már megéri nevezni! 😋 A pálya nagyon tetszett nekünk, voltak tempósabb részek, technikás szűkebb pontjai a pályának. Összességében egy remek napot zártunk.

Az autónak fekszenek ezek a típusú versenyek?

– Meglepően jól lehet vele menni ezeken a versenyeken is, négy slick még egy picit dobna rajta, lehet legközelebb megpróbáljuk, úgy mit tudunk kihozni belőle.

Elégedett vagy az elért eredményeddel?

– Végig tudtunk menni, nekem most ez is siker, úgy néz ki, hogy összeállt az autó. Az időeredménnyel picit elégedetlen vagyok, a kitűzött kettő perces idő alá nem sikerült bemennünk.

Az idei év hátralévő részére maradnak a szlalom versenyek?

– A hétvégén részt vettünk a 3. Ormánsági Autós Napon, illetve ha lesz még szlalom, akkor szeretnénk indulni mindenképpen. Jövőre meglátjuk hogy alakul, szeretnénk minél több hozzánk közel eső Rally3-as futamon elindulni. 🙂

Köszönöm ismét mindenkinek, aki valamilyen módon segített, hogy tudjunk menni! Családomnak, GSM+DOKI mobiltelefon szerviznek, Fonáknak a motort, ami még mindig megy…  😂 Illetve Járay Csabinak a váltót, ami nagyon szuperál. 😄

Comments are closed.