spot_img

Temesvári: Ez volt az első éles bevetés

Hirdetés

Temesvári László és Soós István a hatodik gyorsasági követően fel kellett, hogy adja az I. Therwoolin Boldogkő Rallyt. Temesvári Lászlóval beszélgettünk a verseny tapasztalatairól és a jövőbeni tervekről.

Mi történt a csapatotok körül a holtszezon folyamán?

Sziasztok üdvözlöm az olvasókat! A téli szezonban újra építettük az autót, mind motorikusan, mind a teljes karosszériát. Kapott új fényezést és a végén a megszokott dekort. Próbáltunk mi is a lehető legjobban felkészülni az új évadra, de sajnos a vírus keresztülhúzta a számításunkat.

Temesvári_cikk (5)

A Boldogkő Rally programjában régi “klasszikus” pályák is helyet kaptak. Melyikhez kötődnek szép emlékeid a múltból?

Valóban régen versenyeztünk már ezeken a pályákon. Tudtuk, hogy mire számíthatunk, bár azt nem gondoltuk, hogy az út ennyire, de ennyire rossz lesz. Ha jól emlékszem ezt régen Szendrő Rallynak hívtuk a Ralitùrában 🙂

Mi történt veletek a verseny első öt gyorsaságija alatt?

Az az első öt szakaszon lépésről lépésre próbáltunk gyorsulni, hiszen ez volt az első éles bevetés, a hatodik szakaszon aztán sikerült négy évszakban versenyezni: a rajtnál szemerkélt, később szakadt… aztán sütött a nap.

Temesvári_cikk (2)

A hatodik szakasz ami a Kányi elágazás és Hernádvécse között került megrendezésre, eléggé kalandosra sikeredett a számotokra…

Valóban, a második szerviz után úgy döntöttünk hogy nem folytatjuk a versenyt, hiszen nagy fordulaton a motorunk nagyon alacsony olajnyomással működött. Nem kockáztattam meg a frissen összeépített motor tönkretételét.

Aztán sajnos fel kellett adnotok a versenyt, pedig a kategóriátokban (ORC 2WD+) a dobogón álltatok! Bosszúsak voltatok?

Hogy bosszúsak voltunk-e? Úgy gondolom akkor lettünk volna igazán bosszúsak, ha a legelső versenyen kivégezzük az újra épített motorunkat.

Temesvári_cikk (4)

Remélhetőleg már lassacskán visszatérünk a megszokott életünkhöz! Milyen tervek fogalmazódtak meg benned az év hátralévő részére?

Nagyon remélem mihamarabb visszatérhetünk a megszokott versenyekhez, mert már nagyon hiányoznak a nézők az út széléről. El sem tudom képzelni az Eger Rally-t nézők nélkül. Továbbra is tervezünk az év összes versenyén elindulni és reméljük erre adódik is lehetőségünk.

Köszönjük a megkeresést, és természetesen meg kell említenünk támogatóinkat: Bomba! Energy Drink Kft, VR-CarGo Kft. Simon és Tsai Kft. Kamionklinika TT Risk Kft. MAXXECU Hubdyno Temesvári Trans Kft. és végül de nem utolsó sorban a Roland System csapatának remek munkáját! Nélkületek ez nem jöhetne létre! Köszönjük!

Temesvári_cikk (3)

Hirdetés
Hirdetés

Ezt is olvasd el!

spot_img