spot_img

Kedvelik ezeket a pályákat

Hirdetés

Ifj. Szőke András és Gyabronka Miklós életét egy féltengely törés alaposan megnehezítette a Rally2-es bajnokság idei első versenyén, az Orfű Ralin. A srácok ügyesen eljuttatták az autót a szervizbe és mivel ez már rutinfeladat a csapatnak, végül sikeresen teljesítették a versenytávot.

Hogyan készültetek az Orfű Ralira? Volt már előzőleg tapasztalatotok ezeken a pályákon?

Az autót próbáltuk a legjobban felkészíteni, amivel nem is volt semmi gondunk, a féltengely törésen kívül – kezdi a beszélgetést Szőke András. – A pályák közül viszont már versenyeztünk a magyarhertelendi pályán, illetve a hetvehelyi pályának az egyik részén. Nagyon kedvelem ezeket a pécsi pályákat.

Milyen elvárás volt magatokkal szemben és hogyan sikerült a verseny első három gyorsaságija?

Az elvárás az volt, hogy teljesítsük a versenyt, így elég lassan kezdtünk az első három gyorsaságin. Utána próbáltunk már gyorsulni a verseny hátralévő szakaszain.

A második körben eltört a féltengelyetek, de így is sikerült lejönnötök a szakaszról.

Igen, szerencsénk a szerencsétlenségben, hogy a szerviz előtti gyorson törött el a féltengelyünk, így betudtunk vele gurulni a szervizig, hogy ott meg tudjuk javítani.

A szervizparkban nagy volt az ijedtség, vagy rutinból megoldottátok a problémát?

Sajnos mondhatni, hogy ez egy rutinfeladat volt, mert már többször volt ilyenben részünk, így nem okozott gondot a féltengelynek a cseréje.

Kijelenthetjük, hogy a harmadik körötök sikerült a legjobban?

Igen, a harmadik körünk sikerült a legjobban, ott már jól éreztük magunkat az autóban.

Mik a további tervek az idei évre? Szeretnétek minden Rally2-es versenyen indulni?

Igen, szeretnénk a további Rally2-es versenyeken is részt venni, próbáljuk az időnkkel is összelogisztikázni.

Köszönet a partnereinknek: Pet-Pack Kft., Copy n’ More Kft., Golf Kft., Strapa-Pack Kft., Király Szerszám Kft., Keve-Land Kft., Fodor&Fodor Bau Kft., Getz András E.V.

Hirdetés
Hirdetés

Ezt is olvasd el!

spot_img