spot_img

Szeretnének megküzdeni a bajnoki címért

Hirdetés

Ifj Szőke András és Gyabronka Miklós párosa, egy olyan nehéz verseny után, mint amilyen a Pálháza Rally volt, ismét célba hozta az autót, pedig a technika ördöge újra nem kímélte őket! Andrásék a régóta tartó sikertelenség után sem adták fel és az utolsó két versenyen sikerült dobogóra állniuk! Ha lehetőségük lesz, akkor a Mikulás Ralin szeretnének megküzdeni a kategória bajnoki címéért is. 

A Vértes Ralin aratott győzelmetek után, milyen tervekkel érkeztetek a Pálháza Ralira?

– Pálházára úgy érkeztünk, hogy mindenképpen szeretnénk teljesíteni a versenyt, ezeken a pályákon is tapasztalatot akarunk szerezni – kezdi a beszélgetést Szőke András. – Ennél komolyabb elvárásaink nem voltak, hiszen ezen a környéken még nem versenyeztünk.

Melyik gyorsasági szakaszt vártátok a leginkább és melyiktől tartottatok és miért?

– Kőkapu – Újhuta volt az a gyors, amitől a legjobban tartottunk, azzal valahogy nem sikerült megbarátkoznunk. Viszont a Telkibánya – Rakodó gyorsasági tetszett a legjobban a verseny alatt.

Óvatosan kezdtétek az első kört, de még így is a kategória harmadik helyén fordultatok. Mi történt veletek az első három gyorsasági szakaszon?

– Ismerkedtünk a pályákkal, a körülményekkel, így óvatosan kezdtük, viszont próbáltuk az egész versenyt óvatosan teljesíteni.

A második körben sem változott semmi és maradtatok a bronzérmet érő helyen. Elégedettek voltatok ezzel az eredménnyel?

– A körülményekhez képest elégedett vagyok az eredményünkkel, sikeres célba érés volt a célunk, ezt sikerült teljesítenünk, a jó eredmény egy kellemes plusz volt.

A 2WD kupa éves értékelésében is a harmadik helyen álltok, de ez akár még lehetne fényesebb is. Nem vonz a bajnoki cím megszerzésének a lehetősége?

– Mindenképpen vonz, de itt még függ az utolsó versenytől is, hogy meglesz-e a kategóriánk vagy sem, de szeretnénk megküzdeni érte, hogy ha lesz rá lehetőségünk.

A kategóriatársakkal egyeztettetek és indultok a Mikulás Ralin, vagy nem lesz meg a kategóriátok a Veszprém melletti pályákon?

– Jelenleg még nincs 100%-os döntés, valószínűleg az utolsó pillanatokban fog kiderülni, hogy indulunk-e vagy sem.

Hirdetés
Hirdetés

Ezt is olvasd el!

spot_img