spot_img

Maximálisan elégedettek!

Hirdetés

Az első komolyabb megmérettetésére készült együtt a Sárosi Tamás – Kiskuti Adrián páros, ezért próbáltak egy verseny előtti teszttel megfelelően felkészülni a P11-es kategóriában rájuk váró harcra, az ellenük versenyző Suzukis párosokkal. 

Régóta nem ültetek versenykörülmények között az autóban. Hogyan tudtátok magatokat formában tartani a holtszezonban?

Próbáltunk minden lehetőséget megragadni, hogy a verseny előtt tudjunk menni egy tesztet – kezdi a beszélgetést Sárosi Tamás. – Így az 5-ös üzemnél rendezett teszten próbáltunk visszaszokni több kevesebb sikerrel. 

Az első olyan versenyetekre készültetek, ahol különböző gyorsasági szakaszokon kellett teljesítenetek. Hogy sikerült felkészülnötök?

Szerencsére mindegyik szakaszt jól ismertük és szeretjük is. Mivel nem mentünk etapos versenyt még, inkább amiatt aggódtam, de a navigátorom, Kiskuti Adriánnak volt már ilyen téren szerzett tapasztalata, így ezzel sem volt gondunk. 

Nem volt furcsa, hogy a P11-es kategóriában kellett versenyeznetek a Suzukik közt?

Az lett volna furcsa, ha nem Suzukik ellen kellett volna mennünk! Ahol tudunk menni általában mindig ők a kategóriatársak, próbálunk ellenük helytállni!

Mi történt veletek a verseny hat gyorsasági szakasza alatt?

Az első gyors egyből izgalmasan kezdődött, elment a hangosításunk, így nem hallottam semmit, szerencsére a második gyorsra kiküszöböltük ezt a problémát. A szervizidőnk picit nekünk kevésnek bizonyult, majdnem kikéstünk az időellenőrzőből, ezen kívül minden a legnagyobb rendben volt.

Elégedettek vagytok az eredményetekkel, vagy maradt még benne?

Maximálisan elégedettek vagyunk! A tavalyi évben rengeteg technikai problémánk volt, illetve nem mentünk még ilyen hosszú versenyt, így a célunk a biztos célba érés és tapasztalatszerzés volt, ezáltal úgy gondolom, hogy maradt még benne. 

Milyen terveitek vannak a továbbiakban?

Nagyon tetszett ez a több szakaszos etapos verseny, így szeretnénk még több Rally3-as versenyen indulni meglátjuk az anyagiak ezt majd hogyan engedik. 

Köszönöm a segítséget a Horváth Rally ASE-nak hogy rajthoz tudtunk állni, Adriánnak a hibamentes maximális segítségét, Fonáknak, Macinak a felkészülésben való segítségét, családomnak a támogatást! 

Hirdetés
Hirdetés

Ezt is olvasd el!

spot_img