Nagyon jót Gymkhana-ztak Friedmann Zsoltiék

Friedmann Zsolt és vissza-vissza térő navigátora Dr.Kovács Annamária egy hosszabb kihagyás után ültek újra egy autóban és sikeresen teljesítették az Integra Group Ralit. A páros küzdelmes versenyzéssel, a Licenszes P14-es kategória  negyedik helyét zsebelhette be, pedig rendesen meggyűlt a bajuk a gumikkal a verseny folyamán. Ráadásul a napokban hivatalosan is bejelentették, hogy a pilóta idén a DVTK autósport szakosztályában versenyzik! Hajrá Diósgyőr!

Friedmann Zsolt: “Nagyon jó volt újra versenyautóba ülni, pedig az első gyorsasági után már éhes is voltam és még egy defektet is összeszedtünk valahol a szakasz közepén. Aztán ez a “gumimizéria” végigkísérte a napunkat, hiszen eső gumit raktunk fel, erre nem esett le az égi áldás, de legalább a nézőket kiszolgáltuk, ha már ilyen sokan a tiszteletüket tették a pálya szélén. Nagyon jót gymkhana-ztunk, sokat mentünk keresztbe, remélhetőleg sok videófelvétel készült rólunk! Végül is pozitív a mai nap, legalább már autóban ülhettünk verseny körülmények között és ezt kifejezetten élveztük!”

Dr Kovács Annamária: “Nagyon szerencsésnek mondhatom magamat, hiszen én az idei évben már ülhettem versenyautóban, még az év elején mentünk Kovásznán a Lencse Zolival. Szöges gumival versenyezni a hóban nagyon különleges élmény volt. Most pedig itt a domaházi versenyen Zsolttal és a piros – fehér dekoros csodaszép EVO-val indulunk. Nem volt nekünk ismeretlen ez a pálya, hiszen korábban már indultunk rajta sprint futamon és a tavalyi Ózd Ralin is gyorsasági szakaszként teljesítettük, ott is pont a Zsoltival. Itinerünk volt, kedvünk volt, az autó szuper, tehát nagyon jól éreztük magunkat. Ez a verseny megfelelő volt ahhoz, hogy visszarázódjunk az évbe.”


drkam.hu 

Comments are closed.