Mindenből kijutott a verseny alatt

Szőke András és Gyabronka Miklós is rajthoz állt az idei Salgó Ralin. A srácoknak sikerült átgurulni a céldobogón a Honda Civic VTI-vel, így nem lehetnek elégedetlenek. Andrással beszélgettünk a verseny utáni napokban. 

Mennyire írta át az év eleji terveiteket a koronavírus?

– Szerencsére nekünk nem írta át a terveinket a koronavírus, mivel már márciusban felkészültünk a szezonkezdésre. Így kis csúszással, de elkezdődött a szezon.

Hogyan készültetek az idei Salgó Ralira?

– A Salgó Ralira az autót szinte teljesen felújítottuk, kicseréltünk mindent, ami esetleg meghibásodáshoz vezethetett volna. 

Nehéz volt felvenni a verseny ritmusát a két etap után?

– Igen, nehéz volt felvenni a verseny ritmusát a két etap után, mert a harmadik gyorson az eső is nehezítette a dolgunkat, mi pedig száraz pályára készültünk.

Mi történt veletek a négy gyorsasági folyamán, amit már teljesíthettetek?

– Mindenből kijutott a négy teljesített gyors alatt, az első gyorson száraz gumival kellett teljesítenünk a pályát esőben, a Bátonyterenyei 27 km-es pályán sajnos kb. 10 km után szétrázkódott a váltóbovdenünk, így csak a harmadik és negyedik fokozatot tudtuk használni a gyors alatt. Pályáról leérve próbáltuk megjavítani, de sajnos az időhiánya miatt nem sikerült,  tovább kellet haladnunk az utolsó gyorsra, amit így harmadik és negyedik fokozatban teljesítettünk.

Az eredményetekkel elégedett vagy?

– Igazából elégedett vagyok, mert az volt a célunk, hogy célba érjünk és ez sikerült is, kisebb nehézségek árán, így elégedetlen nem lehetek.

Tervben van az összes idei Rally2-es verseny a számotokra?

– Igen, jelenleg tervben van az összes Rally2-es verseny, amit megrendeznek az idei évben.

Reklámpartnereink: RallyShop-HU, Pet Pack Kft., Fémtiszta Kft., Lajosházi Csaba E.V., Lajosházi Méréstechnika Kft., Golf Kft., WG Plan Mode Kft., Getz András E.V., SBS Kft., Varrivál Kft., Qualitekt Kft., Király-Szerszám Kft.

Comments are closed.