Minden versenyről kupákkal térnek haza

Szendrei Péter és Szendrei Endre újra kupákkal tért haza egy Rally3-as versenyről. A Parasznya – Lyukóbánya futam nem sok izgalmat tartogatott a párosnak, így továbbra is vezetik az északi P12-es kategóriát. Péterrel beszélgettünk a verseny után. 

Hogyan készítettétek fel “Hógolyót” a Parasznya és Lyukóbánya között rendezett Rally3-as versenyre? Szereti ezt a pályát?

– Az autó felkészítése most sem tért el a megszokott procedúrától. A motort Frenky átnézte, picit finomított rajta, az autó többi részét pedig csapatom, a Nepharius Racing átnézte. A versenyre egy szuperül felkészített autóval érkeztünk! A pálya nagyon tetszett nekünk, illetve az autónak is. A rövidebbik váltóval érkeztünk, ami nagyon jó választás volt!

Szerencsére az időjárás is kegyes volt a versenyzőkhöz.

– Az időjárásra nem lehetett panaszunk, délutánra jó meleg lett és az eső is elkerült minket! Mondjuk egy kis eső komoly izgalmakat okozott volna, ami nekünk kedvezhetett volna, mivel csúszós úton közelebb tudunk kerülni a fronthajtású autókhoz! Én egyébként is szeretek vízen kocsizni!

Mi történt veletek a verseny folyamán?

– A versenyünk alapvetően zökkenőmentesen zajlott, csak a kettes gyorson volt egy kis izgalom, a ,,sztárkanyarban” picit nagy volt a tempó és felúszott a kocsi. Látványosra sikeredett így a kanyarvétel, remélem a partoldalban a sok néző örült nekünk! 😉

Az időiteket elnézve, nagyon egyenletes teljesítményt nyújtottatok a verseny folyamán.

– Igen, próbáltunk beosztósan menni, mert jó helyen állunk a bajnokságban, lényeg a pontszerzés volt, így nem erőltettük túl a dolgokat! Végig kategória harmadik-ötödik hely között mentünk, tudtunk minden gyorson javítani az időnkön, ami nagyon jó jel a jövőre nézve!

A Rally3 mezőnyében az abszolút ötödik helyen végeztetek, a P12-ben pedig harmadikok lettetek. Elégedetten szálltatok ki az autóból a célban?

– Maximálisan elégedettek vagyunk az elért eredménnyel, főként amiatt, hogy ezzel a harmadik hellyel vezetjük északon a P12-es kategóriát! Nagyon jó érzés és nagyon büszke vagyok arra, hogy eddig mind a három idei Rally3-as versenyünkről kupákkal jöttünk haza!

Milyen tervek vannak még az idei év hátralévő részére?

– Minden megrendezésre kerülő Rally3-as versenyen ott leszünk és törekszünk a lehető legjobb eredményt elérni!

Köszönöm édesapámnak a szuper navigálást! Köszönöm édesanyámnak a finom ételeket a szervizben! Köszönöm feleségemnek, hogy ott van velem a versenyeken, ez nagyon sokat jelent nekem! Köszönöm a csapatomnak, a Nepharius Racingnek a kocsi felkészítését és a sok segítséget! (Köszi: Misi, Sanyi, Csabi, Ricsi, Atti, Bazsi!!!) Köszönöm Frenkynek a szuper motort és a sok-sok segítséget!!!

Comments are closed.