Maximálisan kielégíteni a versenyzők igényeit

Szőke András a RallyShop.hu tulajdonosa már gőzerővel készült az idei év rali versenyeire, úgy mint versenyző és mint a shop üzemeltetője, amikor is jött a koronavírus… 

Mit kell tudnunk a Rally Shop.hu-ról?

– A tavalyi évben alapítottam a rally-shop.hu-t, ami egy versenyautó és versenyfelszerelések értékesítésével foglalkozó weboldal – kezdi a beszélgetést Szőke Andris. A www.rally-shop.hu-n érhető el a weboldalunk. Webshopunkból lehet megrendelni a kívánt termékeket, amit mi futárszolgálattal küldünk el a megrendelőinknek az ország bármely pontjára, de akár a külföldi országokba is tudunk termékeket küldeni, ezek mellett természetesen a személyes átvétel is lehetséges volt, lesz, mindenkit szívesen látok majd a jövőben is. Ebben a nehéz időszakban is működik a házhozszállítás, bár az elején voltak kis nehézségek, de kezd helyreállni minden és zavaratlanul működünk tovább.

Az idei évben bővülni fog a shop kínálata, esetleg a versenyre kijáró nézőknek is tudtok majd valami utcán hordható ralis termékkel kedveskedni, vagy csak a versenyzőkre koncentráltok továbbra is?

– Igen, folyamatosan keresem a lehetőségeket, hogy minél több új termékkel tudjak kedveskedni a versenyzőknek is és a versenyre kijáró nézőknek, szurkolóknak. Érdemes követni a weboldalunkat, facebook oldalunkat, mert a termékeket folyamatosan töltöm fel mindkét felületre.

Mennyire nehéz a mai anyagi körülmények között a versenyzőket rábeszélni az általatok forgalmazott termékek vásárlására?

– Megpróbálom úgy alakítani az árakat, hogy minél több versenyzőnek szimpatikusak legyenek a forgalmazott termékeink. Drágább termékek mellett, természetesen elérhetőek nálunk az amatőr versenyzéshez szükséges termékek is, illetve a homológ belépő szintű termékek is.

Aki jobban ismeri Szőke Andrist, az azért azt is tudja rólad, hogy versenyzel is néha! 🙂

– Igen, ez így van, mi is részt szoktunk venni a versenyeken, sajnos az utóbbi időben kevesebb versenyen sikerült részt vennünk, de reméljük ez 2020-ban minél hamarabb változik és minél több futamon rajthoz tudunk állni és elkerül minket a balszerencse.

Milyen terveitek vannak a versenyzéssel kapcsolatban az idei évre?

– A versenyzéssel kapcsolatban 2020-ra nagyobb terveink is vannak, szeretnénk a Rallye2-es futamokon rajthoz állni. Egerben biztosan ott lettünk volna, de a jövőben megrendezendő  versenyeken szeretnénk kivétel nélkül rajthoz állni, az új navigátorommal. Az autó marad a Honda Civic Type-R, ami hamarosan elkészül az idei szezonra.

 

 
A képen a következők lehetnek: cipők

Kihagyhatatlan ajánlat, 30% kedvezménnyel megvásárolhatóak a raktáron lévő GT2i (Atech) ülések! 150.000Ft/db helyett 115.000Ft/db!  www.rally-shop.hu

Comments are closed.