Már voltak elvonási tünetek

Temesvári László és Soós István kizárólag a tesztelés lehetősége miatt érkeztek a Rábaringre, csak a kilométereket gyűjtögették az évkezdetre. Lacival beszélgettünk az elmúlt hónapok nehézségeiről és az újrakezdés örömeiről. 

Hogyan vészeltétek át ezt a hosszú versenymentes időszakot?

– Sziasztok! Üdvözlöm az olvasókat! Mondhatni nehezen… Karanténba voltunk, csakis a halaszthatatlan dolgok miatt mozdultunk ki itthonról. Szerencsére DuEn és Pannuska Dávid megszervezte az online lehetőséget a versenyzésre, a DiRT Rally 2.0 játékkal. Próbáltam helytállni, több kevesebb sikerrel ment is. 🙂

A támogatókat, szponzorokat sikerült megtartani az idei esztendőre is?

– Szerencsére sikerült megtartanunk támogatóinkat, de lényegesen kisebb a büdzsé.

Hiányzott már az autóversenyzés? 🙂

– Már voltak elvonási tüneteim a versenyzés hiánya miatt főleg úgy, hogy február végére minden elkészült, amin szerettünk volna változtatni.

Milyen tervel érkeztetek a Rábaringre?

– A Rábaringre kizárólag teszt jelleggel érkeztünk, állítgattuk az autót. Nem volt cél az időket figyelni, csak a kilométereket gyűjtöttük az évkezdésre.

Sikerült belakni az autót, illetve munkába hozni a reflexeket?

– Úgy gondolom hasznos és szükséges napon vagyunk túl, alig várjuk a folytatást.

Mik a további tervek az idei esztendőre?

– Az idei esztendőben ugyanúgy, mint az elmúlt években, a Rally1 Orc P14 kategóriájában folytatjuk, szerencsére minden versenyen rajthoz tudunk állni, ha minden igaz.

Köszönjük a megkeresést és természetesen meg kell említenünk támogatóinkat: Borsod Race Média Kft., Bomba! Energy Drink Kft., VR-CarGo Kft., Simon és Tsai Kft., Kamionklinika Perfect Logisztic Kft., TT Risk Kft., MAxxECU, HUBDYNO – Budapest, Temesvári Trans Kft., és végül, de nem utolsó sorban a Roland System csapatának! Nélkületek ez nem jönne létre! Köszönjük!

Comments are closed.