Kupákkal tértek haza

Dredán Györgynek és Zachár Máténak is egy célja volt az év végén rendezett Szilveszter Ralival kapcsolatban, hogy felhőtlenül szórakozzanak és szórakoztassanak. Az önfeledt autózásoknak viszont eredménye is lett, amit azért nem bántak a srácok. 

Dredán György: Igazából ez a verseny is, mint a többi Szilveszter Rallye, egy jó kis szórakozásnak indult. Az első gyorson téli gumikkal indultunk mókázni egy kicsit, aztán Erdélyi Gyuri barátom mondta mennyit adott nekünk, na mondom akkor a másodikra feltesszük a slicket, megnézzük milyen időt is tudunk menni. Javítottunk magunkhoz képest tíz másodpercet, plusz Gyuriék kaptak másfelet. Mondtam oké holnap visszarakom a télit aztán bohóckodunk, de este kiderült, hogy az első nap végén a Licenszes Lada Kupa 1 harmadik helyén állunk, így a második nap próbáltuk megtartani ezt a pozíciót. Nem volt könnyű, a nagy izgalomba hibáztam az ötödik gyorson a Mol kútnál… Odaért a hátulja egy gumirakásnak, ott rontottunk is, le is mondtam a harmadik helyről, de az utolsó gyorson úgy tudom, hogy Baksaiék forogtak egyet és így nagyon szorosan két tizeddel lettünk harmadikok a kategóriában! Nagyon örültünk neki, eddig két Szilveszter Ralin indultam, de mindig kiestem és most végre célba értem, plusz még kupát is hoztunk haza! Nagyon jól éreztük magunkat navigátorommal Bodony Petrával.

Ezúton is szeretném megköszönni mindazoknak a segítségét, akik lehetővé tették, hogy rajthoz tudjunk állni. Bodony Petrának, Erdélyi Gyurinak, Mészáros Lacinak, Zachár Lacinak, Varga Krisztiának, Zachár Máténak, Kiss Józsinak, Kiss Gábornak, Herr Stefániának, Pataki Ádámnak és természetesen a szponzorainknak.

Zachár Máté: Egy hónappal a verseny előtt derült ki, hogy kész lesz a kocsi és tudunk menni. Sajnos volt némi problémánk a generátorral, nem volt elég töltésünk, amit nem is tudtunk kiküszöbölni, mert a harmadik gyorson megforogtunk és a jobb első csonkállvány elgörbült, de szerencsére le tudtunk jönni és a szervizcsapat kiküszöbölte a hibát. Így tudtuk folytatni a versenyt. Ami nagyon jó hangulatban telt el, jól éreztük magunkat az autóban és a szervizben is. Eredmények tekintetében a Sprint kategóriában negyedik helyen tudtunk zárni és a Sprint Lada Kupa első helyén sikerült zárnunk.

Ezúttal is köszönetet szeretnék mondani a következő embereknek: Weisz Péter, Gubrán János, Dredán György, Kiss József, Kis Gábor, Zachár László, Erdélyi György, Varga Krisztián.

Comments are closed.