Különösen nem agyaltak semmin, csak versenyeztek és nyertek

Különböző okok miatt nem nagyon láthattuk versenyezni az idei évben Hulmann Gábort. A Mikulás Ralira viszont leporolta a Lada VFTS-t és ha már elindult, akkor meg is nyerte a Lada Kupát. Gáborral beszélgettünk a távolmaradás okairól, illetve a Mikulás Ralin történtekről. 

Nem nagyon láthattuk versenyezni az idei évben Hulmann Gábort…

Az idei évben sajnos nem tudtunk rajthoz állni csak két versenyen. Ennek az oka a vállalkozásom, illetve annak bővítése! Állandó navigátorom Molnár Zsolt, pedig apa lett, így ő sem tudott volna részt venni egy komplett bajnokságban.

A Mikulás Ralira viszont újra összekaptad magadat és a technikát.

A Mikulás Ralit nem szerettem volna kihagyni és itt Sághy Laci barátommal indultunk.

Milyen taktikával készültetek a vizes, nyálkás pályákra?

Különösen nem agyaltunk sem a gumiválasztáson, sem a taktikán, mert régen ültem a VFTS-ben és nem tudtam mennyi idő kell újra belerázódni!

Mi történt veletek a verseny folyamán?

Mivel idén nem voltak eredményeim, sajnos eléggé hátra szorultunk a rajtlistán. Ez már az első gyorson megbosszulta magát, féltáv előtt utolértük az előttünk rajtolót. Ezt a két első lámpánk és az autó fényezése bánta. A többi gyorson ilyen kalandunk nem volt! Viszont a nyálkás, csúszós pálya adott feladatot bőven nekünk! 😁

Nyertétek a kategóriátokat, amire azért lehet büszkének lenni!

A Lada Kupát sikerült megnyernünk, erre azért nagyon büszkék vagyunk és titkon reménykedtem benne, sikerül a tavalyi előkelő helyezésünket megismételni! Kicsit sajnáltam Baksai Laciékat, hogy nem tudták a versenyt befejezni és így a várt “csata“ is elmaradt.

A 2020-as évben aktívabb versenyzés van tervben?

Dolgozunk a 2020-as évünkön, de nem valószínű teljes bajnokság, bármennyire szeretnénk is! Mindenképpen szeretnénk rajthoz állni pár futamon, amennyit az időnk megenged!

Köszönöm szépen családomnak, kollégáimnak, szerelőimnek és nem utolsó sorban szponzoraimnak!
Mozaik Áruház, Oxxo Energy Drink, Szedibau, Exclusive Ingatlanok, Pacskó Autószervíz, Op Home KFT., Matro, Apis Clean KFT., Nestro, V-Profi, Vattanteknik, Gyöngy Beton, Kaposi Transport, Sprint Tüzép, Dekorland,

Comments are closed.