Kedvenc verseny, kedvenc pályák

Szőke András minden évben az Eger Ralit várja a legjobban, hiszen a pályák fekszenek neki és az autónak is. A verseny jól kezdődött a páros számára, de sajnos már a negyedik gyorsaságin fel kellett adniuk a további küzdelmet. Andrissal beszélgettünk a verseny után. 

Milyen emlékeid vannak az elmúlt évek Eger Ralijairól?

– Kétszer indultam eddig az Eger Ralin, 2018-ban sikerült célba érnünk, arról a versenyről szép emlékek maradtak meg. Tavaly 2019-ben sajnos az első gyorson kiálltunk technikai hiba miatt, így arról a versenyről rossz élményekkel távoztunk.

Szereted ezeket a hosszú, tempós pályákat? A Hondának fekszenek ezek a gyorsasági szakaszok?

– Igen, ezek a pályák nagyon tetszenek, minden évben ezt várom a legjobban. Szeretem az egri pályák vonalvezetését és szerintem ezek a pályák az autónknak is fekszenek.

A szombati nap folyamán egy szakaszt kellett teljesítenie a Rally2 mezőnyének, ti pedig rögtön kalandba keveredtetek.

– Szombati napot vártuk a legjobban, erre a pályára készültünk a legjobban, de sajnos a szakasz vége felé hibáztam és nekicsúsztunk egy korlátnak. Szerencsékre nagy baj nem lett belőle.

Másnap a kihordásos pályák jelentettek akadályt a versenyzőknek. Nektek sikerült megoldani ezt a problémát?

– Nem tartoznak a kedvenceim közé a kihordásos pályák, de próbáltunk alkalmazkodni a helyzethez, sikerült is amíg a technikai hiba meg nem állított minket.

Aztán sajnos fel kellett adnotok a versenyt…

– Vasárnapi a harmadik szakaszon sajnos utolért minket a technika ördöge és a rajt után ötszáz méter után kiállni kényszerültünk, váltó hiba miatt. Nagyon sajnáltuk, hiszen a 2WD Kupa második helyén álltunk.

Mi a helyzet a RallyShop.hu-val? Vannak új termékek, folyamatos a készlet bővítés?

– Folyamatosan próbálom fejleszteni a vállalkozásomat, próbálok új termékeket hozni, bővíteni a raktárkészletet, hogy minél gyorsabban ki tudjam szolgálni a vásárlóinkat. Ezúton is köszönöm a vásárlóinknak a bizalmat!

Reklámpartnereink: RallyShop-HU, Pet Pack Kft., Fémtiszta Kft., Lajosházi Csaba E.V., Lajosházi Méréstechnika Kft., Golf Kft., WG Plan Mode Kft., Getz András E.V., SBS Kft., Varrivál Kft., Qualitekt Kft., Király-Szerszám Kft.

Comments are closed.