Kalandos verseny volt

Kuttor Norbert alig várta már, hogy végre versenyautóba ülhessen az idei évben. Borsodnádasdon egy biztonságos és eredményes versenyzést láthattunk tőle.

Elég nehezen indult az idei MARB szezon…

– Sziasztok! Az idei év valóban nehéz az új szabályok miatt, elég hirtelen kellett sok mindenkinek a zsebébe nyúlni, hogy versenyezni tudjon. Nem tudom meddig fog ez még elmenni, de egyre nehezebb a feltételeknek megfelelni egy amatőr bajnokságban és sajnos elég kevés a versenykilométer.

Miben változtattatok az autón a tavalyi évhez képest?

– Nem változtattunk semmit a kocsin, csak a megfelelő intézkedések “fitting katalizátor”, már ez is elég megterhelő volt és persze a kötelező téli átvizsgálás.

Milyen élményeid voltak már a borsodnádasdi pályáról?

– Tavaly is mentem itt, nagyon tetszik, igazi jó kis rali pálya, csak sajnos rövid… 😞

Mi történt veletek az idei versenyen?

– Hát elég kalandos volt számunkra a verseny. Tavaly a prológon nem tudtam 100%-ot  teljesíteni, mert egy áramkábel fellazult és nem forgott le a kocsi. De az éven mindenre odafigyeltünk probléma ne legyen és jó ízűt autóztunk a salakon, kocsit mostunk, utána park fermé. Izgatottan vártuk a vasárnapot, hiszen elég jó kis mezőny gyűlt össze a 4-es kategóriában. Vasárnap minden jól indult, a kocsi jól működött, csak jött egy kis bibi….. eléggé nagy kartergáz lett a kocsinak, nem tudtuk mi lett vele, aztán így mentünk egész nap, a végére már a kocsi belsejében is füst volt helyenként. Kisebb bajok is előjöttek a verseny folyamán, amit a szerviz orvosolt. Itt szeretném megköszönni nekik a két napos segítséget! (Szaki Peti, Gál Jácint, Garami Peti, Kovica Robi, KisUborka)

Abszolút 12. hely! Elégedett vagy az eredménnyel?

– Elégedettek vagyunk az eredménnyel, bár jobban szerettünk volna előrébb végezni, de gyűjteni kell még a kilométereket, hogy bevállalósabban menjek. Az abszolút 12. hely nem rossz számunkra és a kategóriában is sikerült megszereznünk az ötödik helyet. 

Így, hogy már azért tisztult a kép a MARB körül, láthatunk még versenyezni az idei évben?

– Három versenyt tervezzünk még az éven, de várjuk ki a végét mi lesz a MARB mezőnyével… A motorom revízión van, várom a hiba feltárását!!! 😬

Szeretném megköszöni a segítségét a családomnak, barátoknak, partnereinknek!!!  www.parkettatechnika.hu, p.p security ,deval bt,Flamesco Bau kft, bark.hu, www.trendparkett.hu, Orbán motor, Fodin Home Kft,Fix 2000 Kft Szerencs.

 

Comments are closed.