Jó szájízzel távoztak!

Csernai Zsolt és navigátora Seben János a Kovászna Ralin tette próbára magát és a Lada Szamarát. Bár kalandosan kezdődött számukra a hétvége, de a Dynamic Rally Team párosa végül is jó élményekkel tért haza a havas versenyről. 

Megfelelő mennyiségű hó várt benneteket Kovásznán? 🙂

Csernai Zsolt: Igen, elég mennyiségű hó volt, ezt a teszten megnéztük közelebbről is, konkrétan tökig ért…🤣

Seben János:  Szerintem picit kevesebb mint előzetesen gondoltam, de legalább volt!

Az autót hogyan készítettétek fel az extrém körülményekre?

Csernai Zsolt: Igazából a felkészítés annyi volt, hogy olajat cseréltünk, felraktuk az új utcai váltót, egy rövidebb végáttétellel, átnéztük a futóművet, ami cserére szorult azt kicseréltük! Végül pedig felkerültek az “utcai kis“ szöges gumik…🙂

Seben János:  Szöges gumikkal és minőségi üzemanyaggal készültünk a versenyre.

Nem sokáig tudtatok az úton maradni… 🙂

Csernai Zsolt: Hát igen, sikerült beesnünk a teszten… Kerestem a határokat és meg is találtam az út szélén húsz méterre! 🤣 Szerencsére a nézők fel voltak készülve és kihúztak. Ezúton is szeretném nekik megköszönni! Akkora kötelet hoztak, hogy csak egy óriás kampóval lehetett az autóhoz rögzíteni, amit a verseny végéig vittük magunkkal, kabalából!😁

Seben János: A teszten a határokat néztük és ezt csak így lehetett megtudni… 🙂

A kisebb közjáték után viszont sikerült egy jóízűt versenyeznetek?

Csernai Zsolt: Igen, nagyon jót versenyeztünk! Élveztük mindketten! Nagyon jók voltak a pályák, a rendezés, az idő is kegyes volt hozzánk! Tehát minden tökéletes volt!

Seben János: Igen, amiért mentünk azt elértük és szerintem aki végigcsinálta, az nagyon sok élménnyel gazdagabb lett, ami a jövőben hasznára válhat majd.

A Dynamic Rally Team párosai is jó szájízzel távoztak Kovásznáról?

Csernai Zsolt: Erre azt tudom mondani, hogy jövőre négy párossal érkezünk Kovásznára! Akkor szerinted jó szájízzel távoztunk? 🤣 Aki még nem versenyzett itt, mindenképpen próbálja ki! Nagyon nagy élmény és gyönyörű a táj!

Seben János: Én azt gondolom, hogy igen maximálisan elégedettek voltunk a szervezéssel illetve az itt élők vendégszeretetével! Mindenki segítőkész volt és barátságos, illetve a célunkat sikerült elérni, ezért egyértelműen igen a válaszom.

Hol láthatunk benneteket legközelebb versenyezni?

Csernai Zsolt: Idén szervizelünk Rallye3-ban Janónak egész évben, ORC-ben pedig a Galgóczi Norbinak, így nem tudom mennyi időnk marad majd versenyezni… Ha mégis lesz időnk, akkor mindenképpen megyünk a Szamarával!

Seben János:  Most hétvégén egy bérautóval mentünk Kiskunlacházán az FRT-én, az idei év további részében pedig egy saját BMW-vel a Rallye3-ban.

Kiknek köszönnétek meg a segítségét? 

Csernai Zsolt: Köszönöm elsősorban a Kedvesemnek, aki nagyon sokat segített, ugyan, csak itthonról, és így felszabadultan tudtam versenyezni!😊
Köszönet a navigátoromnak, a szponzoroknak, a barátaimnak, a szervizes fiúknak, Olinak és Kiss Gabinak! Nélkülük nem jött volna létre, hogy célba érjünk! Mindenkinek aki valamilyen formában segített! Persze Anyukámnak is, és Bélának!😁

Seben János: Köszönetet mondok a családomnak és a feleségemnek, hogy ebben támogat, valamint a Játékshopnak a Rallye3 versenyeink főszponzorának! Végül, de nem utolsósorban Csernai Zsoltnak, hogy a rallye világába bevezetett.

Szakál Metal, Eneos motorolajok, LJ Wagen, Hk Trans kft., Kokó Trans Sped, Szevillszer kft., Moha gép, Truckporth Hungary kft., Markó reklám, Gorilla Glue, Sparcocucc, Dynamic Rally Team Se. 

Fotók: Gajár Gyula, Pál Bence. 

Szöveg: Sipos Attila 

Comments are closed.