spot_img

Nem elégedettek, de már az új autóra fókuszálnak

Hirdetés

A Kunmadarason rendezett Intercars Art-Sprint versenyen vett részt Gulyás Péter, aki a Micsi Racing Team színeiben indult. 

Első interjú veled az oldalunkon. Egy pár mondatban bemutatnád az eddigi autóversenyzői pályafutásodat az olvasóknak?

Igazából egykori raliversenyző édesapám által, már egészen kisgyerekként megfertőződtem az autósporttal – kezdi a beszélgetést Gulyás Péter. – Kezdetben amatőr szlalom versenyeken indultam, általában Trabanttal, ahol mindig sikerült dobogóra állnom. Innen egyenes út vezetett a komolyabb versenypályákig.

Miért pont a Ford?

Ezzel az autóval csak ideiglenesen versenyzünk, hiszen ez egy tréning, illetve bérautónak készült. Jelenleg várjuk az új autónkat, ami egy Számel Peti féle C2R2 lesz.

A Micsi Racing Team színeiben versenyzel. Mit kell tudnunk erről a szimpatikus csapatról?

2020. szeptemberében alakult meg a Micsi Racing Team. Régi nagy álma vált ezzel valóra csapatvezetőnknek, Micsi Rolandnak, akinek innen is szeretnék köszönetet mondani, hogy bizalmat fektetett belénk. 

Miért a kunmadarasi versenyt választottátok?

A kunmadarasi kupa sorozaton már hat éve részt veszünk, különféle autókkal. Ebben a régióban egyedülálló versenyt hoznak létre időről időre. Leginkább a hosszú futamokat kedvelem, ahol része a pályának a hátsó “dobós” rész.

Mi történt veletek a verseny folyamán?

Sajnos a legutóbbi versenyen az autó rakoncátlankodott. Így minden körben dadogott a Ford… Ezért természetesen nem voltunk elégedették az eredményünkkel.

Mindent köszönünk a Micsi Racing Team-nek.
 
 
Hirdetés
Hirdetés

Ezt is olvasd el!

spot_img