spot_img

Semmi előjele nem volt a balszerencsének

Hirdetés

Géczi Lackóék nagy tervekkel vágtak neki az idei Rally3-as szezonnak, hiszen szeretnének kategória bajnokságot nyerni. Az Orfű Ralin minden jól indult, aztán az ötödik gyorsaságin jött a műszaki probléma…

Tudvalévő rólatok, hogy borsodból mentetek az Orfű és környékén megrendezendő Rally3-as idénynyitóra. Mennyire megterhelő, milyen nehéz lelogisztikázni egy ilyen távoli rendezésű versenyt?

Hát a logisztikába nagyon sokat segítenek a barátaim és a családom – avat be minket a kulisszatitkokba Géczi László. – Nagyon sok terhet levesznek rólam, de általában ha verseny van, már egy héttel előtte szeretek mindennel elkészülni, hogy minden meglegyen, de sajnos ez nem mindig jön össze.

Mit szóltál amikor kiderült, hogy három különböző gyorsasági szakaszt is teljesíthettek a verseny folyamán?

Én nagyon örültem neki, mert itt arról is szól a verseny, hogy be kell osztanunk a kocsit, hiszen tudvalévő, hogy a végén számolják a tyúkokat.

Hogyan készültetek a számotokra ismeretlen pályákra?

Először mikor végigmentünk rajta, nagyon ismeretlenek voltak, még úgy is, hogy néztük itthon a pályainfós videókat, bár nagyon sokat segít, de élőben igazából mindig más.

Mi történt veletek a verseny folyamán?

Nagyon jó volt az első gyors, ezért utána amikor a kettes és hármas gyorson kaptunk – szerintem – elég sokat, akkor kicsit elszomorodtunk, de próbáltunk a negyedik gyorson javítani, ami valamennyire sikerült is.

Sajnos most csak négy gyorsaságit tudtatok teljesíteni. Mi történt?

Hát semmi előjele nem volt a balszerencsénknek, aztán leállítottam a kocsit, utána beindítottam és elkezdet fehéren füstölni, de inkább gőzt nyomot. Felnyitottam a motorháztetőt és láttam, hogy dagadnak a vízcsövek… Szóltam Csabinak, hogy adja le a menetlevelet, sajnos ez ennyi volt. 

Mik az idei tervek?

Az idei tervek mindenféleképpen szeretnénk már megnyerni ezt a Lada A. 1.6 kupát, ami szerintem nagyon nehéz lesz, mert a fiúk nagyon gyorsak. Megyünk továbbra is Rally3-ban, ha minden igaz és a pénztárcánk engedi, szeretnénk Rally2-ben is indulni.

Az M-Heros Team Kft.-nek és együttműködő partnereinek. valamint a családomnak. hogy támogatnak mindenben és a barátaimnak. hogy segítenek. valamint nem utolsó sorban, Molnár Gyümölcs, Kiss Ferenc, Tök-Jó Vendégház.

 

Hirdetés
Hirdetés

Ezt is olvasd el!

spot_img