spot_img

Elhalasztották az ERC nyitófutamát

Hirdetés

A portugál hatóságok nyomására a szervezők bejelentették, hogy az Azori Rallye-t elhalasztották, vagyis az Európa-bajnokság – remélhetőleg – júniusban indul majd a Lengyel Rallyval.

Az ERC idei versenynaptára lassan még a legnagyobb fanatikusok számára is kihívást jelent. 2021 elején még úgy tűnt, hogy az ERC-t a portugáliai Serras de Fafe ralival kezdik márciusban, majd bejelentették, hogy Fafe helyett a szintén Portugáliához tartozó Azori-szigeteken rendezik meg a szezonnyitót. Később kiderült, hogy az Azori-szigetek sem áll készen a márciusi versenyre, így az új időpont május 6-8 lett. Na ebből sem lesz semmi.

A hivatalos közlemény szerint: „Az Azori-szigetek regionális egészségügyi hatóságának kérésére az 55. Azori-szigeteki Rallye-t elhalasztották.” Ez azt jelenti, hogy a bajnokság leghamarabb június közepén tud majd elkezdődni a 77. Rally Polanddal Lengyelországban.

Az Azori-szigetek Rallyt nem törölték, csak elhalasztották, de egyelőre még nincs új időpont.

A III. Rally Hungary továbbra is az eredeti időpontban, október 22-24-én kerül megrendezésre, igaz mint korábban kiderült, nem ez lesz a bajnokság szezonzáró futama.

Hirdetés
Hirdetés

Ezt is olvasd el!

spot_img