A Magyar rallye háttérországa | 29. rész – Korom Zsolt

A Magyar rallye háttérországa sorozatunkban, azokat az amatőr rali versenyzőket szeretnénk nektek bemutatni, akiknek már az amatőr, vagy sprint versenyeken szurkolunk, de még nem igazán ismerjük őket.

Egy pár mondatban bemutatnád az eddigi autóversenyzői pályafutásodat az olvasóinknak?

– Először is köszönöm a megkeresést, igazán jól esik, nagyon megtisztelő! Nem kezdeném nagyon az elejétől, mert az kicsit hosszú és vontatott lenne. Röviden, gyermekkorom óta rajongok a raliért, már kölyökként tudtam, hogy autóversenyző akarok lenni! (még nem sikerült 😃) 2006-ban mentem az első igazi versenyemen, előtte mentem otthon, zárt pályán, itt-ott, tanulgattam, gyakoroltam. Bár a szüleim próbáltak lebeszélni róla, de hajthatatlan voltam. Szóval így lettem az, aki most vagyok. Voltak versenyek, mentem szlalomon, tömérdek sprinten is, de valahogy a látványosabb részét mindig jobban kedveltem. Mondanom sem kell, hogy a támogatás része az egyenlő volt a nullával, így amíg más bulizott, vagy szórakozott, én általában otthon bütyköltem az autóimat és amikor tudtam, mentem egy – egy karikát! 😃Szóval tavaly sikerült elindulni a Mecsek Rallye prológon. Egy gyermekkori álmom vált valóra, de komolyan!!! Kölyökként ígéretet tettem, miszerint ha itt megyek egyszer, akkor úgy megyek majd, hogy az mindenkinek tetsszen. KERESZTBE!!!! 🙂 Mára már azért rájöttem, hogy mindenkinek nem lehet megfelelni, de hála isten, nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk az 51. Mecsek prológ után. Leírhatatlan érzés volt.
 
És most újra Mecsek Rallye prológján szolgáltad ki a közönséget.
 
– Eltelt egy év, úgy terveztük, hogy idén előfutunk az 52.-en, nagyon készültünk rá, de sajnos elakadt a dolog, így ha már ott nem, de a prológon ismét tiszteletünket akartuk tenni, ami sikerült is. Hál isten jól sült el ez is, úgy gondolom, hogy amennyire lehetett, ésszerű keretek között az idén is tartottam magam a gyermekkori fogadalmamhoz és csapattunk egy egészségeset! 🙂
 
Mit tartogathat a jövő Korom Zsolt számára a rali világában? 
 
– Az idei évem az a fejlesztésről szólt. Ha a szponzori háttér is meglesz jövőre, szeretnénk aktívan részt venni, egy sprint szezont végre végigmenni. Meglátjuk mi lesz, sajnos még minden bizonytalan, de nem reménytelen! Örülök a sok nézőnek, akik kijöttek és rendíthetetlenül szurkoltak! Maradjon is így, gyertek minél többen!
 
Ha szeretnétek ti is bemutatkozni, írjatok nekünk üzenetet a rallyfeeling2011@gmail.com -ra.

Comments are closed.