Volt könnycsepp, volt öröm

Felemásra sikeredett a Bózsva Rallye a Kiss László – Dudás György párosnak. Rossz gumiválasztás és az új futómű nem megfelelő beállítása is hátráltatta a párost a minél jobb eredmény elérésében. Az említett nehézségek ellenére is sikerült kupákkal hazatérniük. Gyurival beszélgettünk a verseny utáni napokban. 

Az elmúlt időszakban volt egy Rallye2-es kalandotok is. Hogyan sikerült?

– A Székesfehérvár Ralin sikerült indulnunk, ahol agyon jól éreztük magunkat, sokat tanultunk, de az autóban a fék nem volt az igazi, aztán a toronycsapágyunk is kiszakadt, amit nem tudtunk a szervizben megjavítani, ezért sajnos feladtuk a versenyt.

Milyen tervekkel érkeztetek a Bózsva Ralira?

– A verseny előtti szerdán lettek az új gátlok berakva. Tesztelés és beállítás céljából is mentünk. Sokat kell még gyakorolnunk, mert mintha teljesen más autóval közlekednénk. A versenyen is sok helyen sokat ott hagytunk, majd javítunk rajta.

A szombati napon egy szuperspeciál várt rátok, aminek igencsak murvás feelingje volt.

– Nem volt jó, nem élveztük… Sok versenyző is hasonlóan vélekedett erről akikkel beszéltünk.

Másnap reggel egy kicsit az eső mintha meglepett volna benneteket.

– Igen, felraktuk a slicket erre lesett az eső… A gyorsasági előtt már nem volt idő lecserélni, szerintem páran beleestünk ebbe a hibába, de ez benne van. Meg is látszódott az időnkön.

A felszáradó pályán már sikerült a magatoktól elvárt időket autóznotok?

– Nem sikerült olyan időt autózni amilyet kellett volna, a gumik már jók voltak, az autó furcsa volt az új futóművel, ezért minden szakasz után picit állítottunk rajta. Ez most ilyen, ki kell tapasztalni, majd utána jó lesz.

A nehézségek ellenére is sikerült, kupákkal hazatérnetek. Mondhatjuk, hogy jól sikerült versenyen vagytok túl?

– Igen! Az FWD3-as kupában ismét sikerült egy második helyet elhoznunk mint legutóbb és sikerült a kategóriánkban is a harmadik helyre odaérni. Meglepett, de jól esett, kellett ez a kis motiváció. Nem tudom… Jól sikerült is, meg nem is. Inkább úgy mondanám, hogy ehhez hasonló versenyben még nem volt részünk.

Köszönet a páromnak aki mindenbe támogat, családjainknak, barátoknak, szponzorainknak és mindenkinek aki segített!

Zsomar-ker kft., Obvio Media&invest kft., 31.sz villanyszerelő kft., Profi tax center., Best tyre Kft., Baromfiudvar., Bakery., Naturgold., H euro consult bau.

Comments are closed.