Végig vigyorogták a versenyt!

Abszolút második helyen fejezte be az idei Baranya Kupa küzdelmeit az ifj Ranga László – Fodor Ádám páros. A srácok végig élvezték a versenyzést és ha több versenykilométer lett volna az idei évben Laci kezében, az első hely sem lett volna elérhetetlen a számukra. Lacival beszélgettünk a verseny után.

Milyen érzés egy hosszabb kihagyás után újra beülni egy “éles” R5-ös versenyautóba?

–  Libabőrös érzés! Azonban amennyire élvezetes, annyira el lehet szokni tőle egy fél év alatt…

Csukott szemmel is végigtalálnál már ezeken a pályákon?   
– A hetvehelyi gyorsasági szakaszon igen, a többin nem, azokon kevésszer mentem végig és nem is tartoznak a kedvenceim közé.
Mi történt veletek a versenyen a két nap folyamán?
– Végig vigyorogtunk, jó érzés volt újra élvezni a vezetést! Az első napot megbolondította az eső, de talán annyira nem gumiztunk mellé, hisz gyorsot is tudtunk nyerni! A másnapot is használt gumikon csináltuk végig, így a legnagyobb gondunk a tapadás hiányával volt, pedig a tavalyi Mecsek Ralis beállításokat használtuk, ami akkor jól működött, most viszont nem… Talán azért mert sokkal porosabbak, csúszósabbak voltak a gyorsok!
Egy gyorsaságit sikerült nyernetek, de Kovács Anti nagyon jó formában versenyezte végig a verseny össztávját, így a győzelmet nem sikerült megszereznetek.
– Így igaz, másnap az első kör után kiderült, hogy Antiékkal nem fogunk bírni, gyorsabbak voltak! De nagyon örülünk ennek a második helynek is, azért nem olyan rossz eredmény ez így beugróként! 🙂 
Mennyire hiányoztak az első helyhez az idén elmaradt versenykilométerek? 
– Azt hiszem csak az hiányzott! Meg egy kis tapadás, akkor szorosabb lehetett volna a küzdelem. Számítottunk rá,  Hiszen Antiék tavaly a Mecseken és a Baranya Kupán is nagyon gyorsak voltak ezeken a pályákon! 
Hol láthatunk még az idei évben versenyezni?  
– Remélem több felé és több autóval, mint ahogy eddig is az idei évben!
 

Nagyon köszönjük a sok szurkolást!!!

Comments are closed.