VÁR RÁNK A BAJNOKSÁG! – Szombati István

Vége a téli álomnak, talán lassan ki is tavaszodik és elkezdődnek kis hazánkban a rali bajnokságok. Sorozatunkban az idei év vélhető főszereplőit szólítjuk meg, a tavalyi évről és az idei tervekről. Szerkesztőségünk most is lehetőséget adott a kisebb kategóriák, bajnokságok versenyzőinek is, hiszen Ők is a Magyar Ralisport egyenértékű szereplői a nézők számára! A huszonnyolcadik részben Szombati Istvánt szólaltattuk meg.

Hogyan értékelnéd egy pár mondatban a tavalyi versenyzéseteket?

– A tavalyi év számunkra inkább a visszarázódás éve volt, mivel egy év kimaradt az autó átépítése miatt. Kettő MARB-os versenyen és a szezonzáró Eger Ralin indultunk el, amin a harmadik gyorsasági szakaszon féltengely törés miatt kiestünk…

Számotokra melyik volt a 2017-es év legjobb/legsikeresebb versenye?

– A GOBALDARU Sajójaza Rally Sprint futam tetszett nekünk a legjobban. Minden egyes szakaszon tudtunk javítani a saját időnkhöz képest. Jól éreztük magunkat!

Tervek az idei évre?

– Idei évben Rallye2-es futamokon szeretnénk indulni. Az első megmérettetés az Eger Rallye lenne.

Mit vársz az átalakulóban lévő rali bajnokságoktól?

– Év végen megmondom…  😉

Köszönet a csapatunk nevében a családtagjainknak!

Köszönet támogatóinknak : Kasz-Farm Kft, Dairy-Dáv Kft, Agrifirm Kft, Inter-Mix Kft. Az autó felkészítőinek Brilla Tibi és Benedek Norbinak, és nem utolsó sorban a RallyFeeling.hu-nak!

Comments are closed.