Újra együtt a céldobogón!

Halmos Gábort nagyon régen, még az idei Miskolc Ralin láthattuk utoljára versenyezni, az a futam sajnos nem sikerült a legjobban a számukra… A Mecsek Ralira viszont visszatért a megszokott navigátora is, Simon Niki személyében. Nikivel beszélgettünk a verseny után. 

Nagyon régen láthattunk versenyen, főleg az anyósülésben. Mi volt ennek az oka? 🙂

– Lett egy navigátorom, most már nekem is dirigálnak. 😃 Komolyra fordítva a szót, nyáron megszületett a kisfiam. Szerencsére támogatott benne, hogy újra versenyautóba üljek, amiért hálás is vagyok.

A Mecsek Ralira viszont visszatértél Gábor mellé. Gondolom nem jelentett gondot újból egy hullámhosszra kerülnötök. 🙂

– Ez a hatodik évünk együtt, talán már ismerjük egymás rigolyáit annyira, hogy bármekkora kihagyás után képesek legyünk összhangban együtt versenyezni.

A pénteki napon nagyon nehéz dolga volt a párosoknak, hiszen a pályák sarasak és igencsak defekt veszélyesek voltak…

– Az első gyors rajtjában eltörött a váltó kulisszánk, ezzel több, mint egy perces hátrányt be is gyűjtöttünk a többiekkel szemben. innentől kezdve csak az volt a célunk, hogy beérjünk a célba és minél több kilométert menjünk az autóval, hogy kiismerjük és megtanuljuk.

Árpádtető viszont bejött nektek!

– Ez a gyorsasági szakasz a széles aszfalt miatt ideálisabb volt arra, hogy teszteljük a BMW képességeit. Erre sikerült egy bátrabb itinert is írnunk.

Másnap sem találtátok a megfelelő ritmust, viszont sikeresen célba értetek.

– Míg a többiek defektet, addig mi pelenkát cseréltünk! 😃 Viccet félretéve, mivel sokkal voltak előttünk és mögöttünk, így tényleg nem szerettünk volna kockáztatni.

Következik a Nyíregyháza Rallye, ahol sajnos nem indultok… 😞 Nézőként azért kilátogattok az ERC futamra?

– Biztosan kimegyünk megnézni a vagányokat. 😊 Reméljük a jövő évünk jobban fog sikerülni és akkor mi is küzdeni fogunk a pontokért!

Comments are closed.