Tudtuk, hogy a Déli régió nem játék!

A KVP Rally Team pilótája Dudi Szemerén még Szabó Norbi beugrós navigátorral állt rajthoz, de Bakonyára Bűdi Norbi már elfoglalta jól megszokott helyét és a Mecsekben már együtt hajtották a piros gombszeműt!
Hogyan jött az ötlet hogy elindultok Bakonyán?
⁃ Mivel Bűdi navigátor úr kimaradt a jóból Szemerén és a bakonyai gyorsot dicsérte a közelben lakó barátunk is, igyekeztünk összehozni, hogy elindulhassunk és belekóstolhassunk egy déli régiós futamba.
Milyen teendők voltak az autóval Szemere után?
 
⁃ Szerencsére csak a szokásos ellenőrzéseket kellett elvégezni, bár a tartós nagy fordulat miatt egy-két könnycsepp megjelent a motortérben, de nem volt nagy teendő.
 
Tréning alapján milyennek tűnt a pálya, milyennek tűntek az esélyek?
 
⁃ A gyors közepe tetszett már az utcai kocsival is, de esélyek tekintetében nem tudtuk, hogy mire számítsunk. Előzetesen jó eredménynek gondoltuk, ha az abszolút 10-be odaférünk.
 
Hogyan alakult a versenyetek?
 
⁃ Legfőképp magunkkal versenyeztünk, mert az elejével nem tudtuk felvenni a harcot, de a saját időinken gyorsról gyorsra sikerült javítani és élveztük az autózást. A KVP-nek a meleg nem esett olyan jól, nyúlósabb lett, nem forgott úgy, de minden más rendben volt. Összességében teljesen pozitívan éltük meg a hétvégét, ez a pálya is tanított újat és végre arcot is tudtunk párosítani az általunk ismert déli kocsikhoz, nevekhez. Bízunk benne, hogy sikerül még visszatérnünk erre a szép vidékre!
 
Hogyan álltok északon és az országos bajnokságban így?
 
⁃ Nem tudjuk sajnos, de nagy valószínűséggel nem tudunk teljes szezont menni, így nincs is jelentősége.
 
Hogyan tovább? Ha jól láttam a Rallye3 naptár sokadik módosítása után is sikerült a Bozsvát az LR gála dátumára tenni…
 
⁃ …legnagyobb bánatomra, mert így sajnos vissza kellett mondanom a gálát. Remélem nem fogom megbánni a döntésem. Már nem is tervezünk előre, ha látunk versenykiírást és össze tudjuk a keretet rakni, akkor igyekszünk majd elmenni és versenyezni.
 
Köszönjük a segítségét a partnereinknek: – M&M Technik Szerszámtervező és Fémmegmunkáló Kft., Technoline Homlokzatrendszer Kft., Cseró Járműcentrum Kft., Kálmán Bútoripari Kft., Főnixtuning, RallyFeeling.hu, VizsiDesign, Hajóka János ev., EastMotorsport Kft.
 

Comments are closed.