Tudják min kell változtatni a jövőben

A Temesvári László – Soós István páros nem fog szép emlékekkel visszaemlékezni az idei évre, hiszen rengeteg technikai probléma kísérte végig a bajnokságukat. Viszont Laci ebben a rossz időszakban is próbál a szépre emlékezni és építkezni a pozitív dolgokból. A Rally Hungary után beszélgettünk Lacival. 

Milyen célokkal érkeztetek a Rally Hungary-ra, illetve melyik pályát vártátok a leginkább?

– Igazából mindenféle különlegesen nagy cél nélkül érkeztünk Nyíregyházára. Tudtuk a tavalyi évből, hogy nagyon nehéz versenyre készülhetünk. Az időjárás az év ebben a szakaszában, már nagyon befolyásolja a versenyt, nem beszélve az össztávról.

Pénteken a Rabócsiringen mutatkozhattatok be a több ezer nézőnek. Mennyire tetszett nektek a “bemelegítés”?

– A Rabócsiringre nagyon kíváncsiak voltunk, mert ez egy igazán színvonalas szuperspeciál. Testközelbe vitte a rendező a teljes mezőnyt, igazi emlék marad számunkra is.

Hogyan sikerült a szombati napotok és miért kellett idő előtt feladnotok a versenyt?

– A szombati napunk viszonylag jól sikerült, attól függetlenül, hogy talán életünk legnehezebb körülményei vártak ránk. Minden egészen jól ment mindaddig, míg a bajor erőforrás fel nem adta a harcot. Épp egyik támogatónkkal beszélgettem a verseny előtt és arról volt szó, hogy az év végére már minden alkatrész elfárad. Nos ez nekünk be is jött… Az 1-es henger hajtókarja kíváncsi volt, hogy mi történik a motoron kívül, ezért lyukat ütve a blokk oldalára, megpihent a kartervédőn… 😞 Isten nyugosztalja, kilehelte a lelkét!

Hogyan foglalnád össze az idei éveteket egy pár mondatban?

Az idei évünk kritikán aluli, nem találtuk a tempónkat, tapogatóztunk és minden ellenünk volt. Részeredményeink vannak, amik esetleg jók is lehetnek, de majd jövőre újra támadunk… Bízva abban, hogy támogatóink kitartanak mellettünk és folytathatjuk a versenyzést.
 
Tudod már, hogy miben kell változtatnotok ahhoz, hogy visszataláljatok a helyes útra 2020-ban?

– Szerintem a mentális és fizikális felkészülés az, amiben változtatnunk kell ahhoz, hogy 2020- ban sikeresek lehessünk. A Roland System csapata mindent megtesz, hogy jó autót prezentáljon nekünk. Köszönet mindenkinek, aki kicsit is hozzájárul ahhoz, hogy mi eljussunk minden futamra! Köszönjük!!!

Következnek a szokásos év végi versenyek. Láthatunk még valamelyiken versenyezni titeket, hogy egy kicsit kiengedd a gőzt?

– Nem tervezünk az idén már versenyezni semmilyen formában, de ez hamar meg tud változni. 🙂
És persze arról se feledkezzünk meg, akik nélkül ez nem sikerülhetne. Támogatóink: MirOil Kft., Mabanol Motorolajok, Bomba! Energy Drink Kft., VR-CarGo Kft., Simon és Tsai Kft., Kamionklinika Perfect Logisztic Kft.. TT Risk Kft.. Temesvári Trans Kft., és végül de nem utolsó sorban a Roland System csapatának! Nélkületek ez nem jönne létre!
A páros 2019-es versenyzői filmjei!!!


Comments are closed.