Tóth Ottóék idén is nekivágnak!

Hogy telt a Szilveszter Rally?

Sziasztok! Köszöntünk minden olvasót. A Szilveszter Rally nagyon jó hangulatban telt, jó érzés volt az év végén kikapcsolódni és autózni egy kicsit. Igaz a pályák nem rally pályák, de ezt tudjuk és ennek fényében próbáltunk azért tempósan, de látványosan is közlekedni. Mi ezt is versenynek fogtuk fel tulajdonképpen, de a barátokat, családot is sikerült megautóztatni, összességében nagyon jól szórakoztunk. Itt meg is ragadom az alkalmat, hogy megköszönjem Erdélyi Lacinak, a családnak, barátoknak és a Rally Feelingnek a sok segítséget!

Komoly csatába bonyolódtatok. Jót tett ez a kis izgalom a kedveteknek?

Igen, igyekeztünk rendes versenyként kezelni és időre autózni. Nagyon jó csatákat vívtunk a többi Ladással, ami elképesztő volt, jó ilyen remek sofőrökkel együtt versenyezni. Nyilván itt hátráltatva volt mindenki az előzésekkel, ami néha nagyon zavaróvá vált, mivel mi magunkat ostorozva próbáltunk időre autózni, de ennek ellenére jó időket tudtunk menni. Sikerült végre vizes körülmények között először vezetni a VFTS-t és egy abszolút 38. időt menni ezen a pályán, így erre nagyon büszkék voltunk. Nekünk a Szilveszter Rally volt a teszt az Eger Rallyra, még ezeket a sorokat is külföldről írom. Szerdán tizenegy körül szállok le a gépről és pár óra alvás után már Egerben fogunk robogni… Nagyon, de nagyon nehéz, de csak hálás lehetek Erdélyi Lacinak, Csima Károlynak, Car-Csi Trade Kft.–nek, Mohácsi Ádámnak, akik bomba formába varázsolták a kocsit, illetve Tiszáknak és a Dornai Tibinek, akik hatalmas önzetlen segítséggel állnak hozzánk és a versenyünkhöz!

Értékeld a 2017-es évet.

Összességében elég nehéz évünk volt. Miskolcon elveszítettünk egy első helyet és az autó is sérült, majd Baranya kupán megállt a motorunk, ahol szintén jó helyről kényszerültünk kiállni. A Mecsek viszont megajándékozott minket a dobogóra való felállás ízével, ami felemelő érzés volt. Ott kategória első és csoport második helyezettek lettünk. Az évet sikerült Historic kategória második és egy Historic abszolút harmadik hellyel zárni összetettben.

Mit hozhat nektek 2018?

Ez egy nagyon jó kérdés! Az egyik pozitívuma az évnek, hogy a legendás Büttösi Zsolt rally csapata égisze alatt tudunk versenyezni illetve, hogy a Rally Feelinget is tudjuk képviselni a kocsinkon, Egerrel együtt összesen öt versenyen.

Mit gondolsz, mennyi ideje van még a VFTS-nek az életedben?

A VFTS-nek örök helye van az életemben. 7 éves voltam mikor álmodozni kezdtem róla és az autóversenyzésről. Mindenben ez az autó segített, hogy előre jussak a céljaimmal és túljussak a nehéz pontokon az életemben, amiből mindig erőt merítettem. Álmom volt ez a versenyautó. Remélem nagyon sokáig élvezhetjük még ezt a leírhatatlanul jó érzést amit a VFTS-től és attól a rengeteg embertől kapok akik kijönnek szurkolni!

Köszönjük a lehetőséget és mindenkinek jó idei szezont kívánunk, illetve jó szurkolást a nagyérdeműnek! Találkozunk Egerben!

Erdélyi László, Tóth Ottó

Comments are closed.