Történt, ami történt

Az Oberling Krisztián, Mitnyik János páros részt vett a MARB északi régió első versenyén, a Borsodnádasd Ralin. Sajnos a verseny nem úgy sikerült számukra ahogy szerették volna. Az első gyorson becsúsztak az árokba és sok időt vesztettek…  A verseny további részében már csak egy célt tűzhettek ki célul, hogy minden további gyorsaságit megnyerjenek a kategóriájukban és jól érezzék magukat. 

Mit keres az Oberling – Mitnyik páros északon?

– Sziasztok! Valószínűleg már mindenki tudja, hogy nem lesz bajnokság a nyugati régióban, így döntenünk kellett, hogy otthon maradunk, avagy a két működő régió egyikében versenyzünk. A döntés már ismert, vagyis az északi régiót választottuk. Le is nyomtuk az első versenyt! 😊

Majoros Erik képe.

Az első körben még igencsak fagyos, vizes volt a pálya, aminek ti áldozatául is estetek…

– Sajnos igen… Már a rajtban szóltak, hogy a megye tábla után lefelé csúszik, de ennyire jeges aszfaltra nem számítottunk. Aztán egy bal háromban megszűnt a tapadás és belecsúsztunk orral az árokba, ahol összeszedtünk körülbelül egy perces hátrányt… (Itt is szeretnénk megköszönni a nézőknek, hogy kiszedtek minket!!!) Az egész sztorit tetézte, hogy emlékeim szerint csak abban a kanyarban volt hó, ami nélkül valószínűleg az út szélén megállunk. Történt, ami történt, tanultunk belőle és ami fontos, nem sérült meg az autó, így folytatni tudtuk a versenyt.

A következő öt gyorsaságin már nem sikerült ledolgoznotok a hátrányt, pedig a kategóriátokban ti nyertetek minden gyorsaságit.

– Ilyen rövid szakaszon esélytelen volt behozni egy percet. Az első gyors után már csak egy célt tűztünk ki. Minden további gyorsot megnyerni, ami sikerült is. 😊

Ha nincs ez a sajnálatos hiba, hová tudtatok volna odaérni?

– Megnyertük volna a kategóriát, abszolútban pedig a 15. hely környékén végeztünk volna.

Azért tetszett a verseny és a rendezés?

– Nagyon tetszett mind a verseny, mind a rendezés. Verseny tekintetében a második körtől éreztünk rá igazán a gyorsaságira és jó hangulatban, felszabadultan autóztunk. Rendezés oldalról pedig flottul le lett vezényelve az egész, amiért elismerés jár a rendezőknek!

Egész évben tervezitek az indulást az északi régióban?

– Igen, mindenképpen teljes bajnokságot szeretnénk futni, úgyhogy Miskolcon találkozunk! 😊

Köszönjük családjainknak, hogy mellettünk állnak. Köszönjük a szervizt Rütyinek és Gyuszónak!

Köszönjük támogatóinknak: ACSI Logisztika Zrt., Hámori Autósboltok; Berki-Gipsz Kft., Starfolia Autó-és Épületüveg Fóliázás.

Médiapartnerünk: RallyFeeling.hu

Támogató kerestetik!

Keresünk támogatókat erre az évre vagy akár hosszabb távra.
Idén a MARB északi régió versenyeit célozzuk meg valamint a Fehérvár Rallye van tervben.
Ha valaki tud valakit aki tud valakit aki támogatna egy rally csapatot, ne habozzon szólni.
Az autón reklámfelületet biztosítunk. Minden verseny után készül egy beszámoló a RallyFeeling.hu oldalra valamint fotók, videók készülnek amik megosztásra kerülnek a közösségi oldalakon.

MJM Rally Team

Comments are closed.