ORB

Tökösebben kell menni

Nem mondható szerencsésnek a Tábori Ákos – Kürti Tamás duó, akik a 3-as kategória második helyéről vágtak neki a szombathelyi murvás versenynek. A srácok érzésre jól mentek, ám az idők sajnos nem ezt igazolták. Az első nap végén ötödik helyen álltak a kategóriában, amin másnap sem tudtak számottevően javítani. Ákossal beszélgettünk a Székesfehérvár Rallye előtt.

Hogyan készültetek az év első murvás versenyére, ami egy kicsit meg volt spékelve saras pályákkal és tavaszi hőgutával is…

– Túl vagyunk az első Szombathelyi murván. A verseny előtti hivatalos teszten mentünk az autóval pár kilométert. Nem tudtam mit várjak a futamtól… Nagyon bátortalanul mentem, de a végére alakult szerintem… Így utólag visszamennék és újra kezdeném! 😀

Régi-új navigátorod diktálta újra az itinert az Iseum Ralin.

– Szombathelyen Kürti Tomi barátom ült be mellém, amit nagyon köszönök neki, jó volt újra együtt menni. Profin végezte a dolgát!

Az első napon azért értek benneteket kalandok a gyorsaságikon, sőt még az autóban is…

– Voltak kalandjaink a verseny során, de semmi komolyabb. Az autó kifogástalanul működött amit köszönök az LPWM Sport-nak és a fiúknak!

Sajnos másnap sem tudtatok számottevően gyorsulni és beleszólni a kategória elejébe…

– Nem nagyon tudtunk menni a többiekkel egész hétvégén és ennek az okát nem igazán tudjuk egyelőre megtalálni. Érzésre minden jó volt és folyamatosan próbáltunk változtatni, de nem jöttek az idők… Nekem kell jobban összeszednem magam és gyorsulnom, az majd meghozza talán az eredményt.

Miben és mit kell változtatnotok ahhoz, hogy Székesfehérváron újra a 3-as kategória dobogójáért küzdjetek?

– Igen, fel kell kötnünk a gatyát és kicsit “tökösebben” kell, hogy menjünk, ha továbbra is dobogón szeretnénk maradni a kategóriánkban. Túl vagyunk egy teszten, újra aszfaltra hangoltuk a Mitsut! Jól éreztem magam az autóban, talán jót tett a kis murvás csúszkálás… Tomival megyek még ezen a futamon ismét, ami motivál, aztán a következőre majd meglátjuk, ki bátorkodik beszállni mellém. 😀 Várom a versenyt és már most mennék az első gyors rajtjába. 😉

Partnereink: Alfa-Ker Bt., Steel-Land 2000 Kft., Kristály Kft., Supersprint Kft., Sport Bau Trade Kft., Fe-Voda Kft., BMB Work.,  CREDOBUS., KF Service Solutions Kamion Fényező Kft., M6 L.O.G Kft., Expert Lajta Kft., TPA csoport Magyarország., DE BUS Gmbh., Bus Center Kft., Geri Ügyvédi Iroda., Skuba., diesel DR., Hunnoid., KF Minibus., BoBo kft.

Comments are closed.