Tisztelettel, alázattal várták a murvás versenyt!

Szabó Zoli és Milcsevics Lóci számára a tanulásról, a murvával történő ismerkedésről szólt az idei Veszprém Rallye, hiszen a pilóta most mutatkozott be a laza talajon, korábban soha nem versenyzett még rajta. A premier jól sikerült, karcmentes autóval értek a célba. Szabó Zolival beszélgettünk.
Hogyan készültél életed első murvás versenyére?
– Nagy izgalommal és talán félelemmel, de leginkább tisztelettel, alázattal vártam a murvás versenyt! Sőt mivel Lóci kettő éve itt esett nagyot, ezért ezt az átkot is meg  kellett törni!
Milcsevics Lóci sokat tud átadni neked a tapasztalatából?
– Lóci tapasztalata az év eleje óta mindenben segítSőt csak azért indultam neki a szezonnak, mert őt sikerült megnyernem navigátornak! Minden gyors után értékelünk, minden reakcióját ismerem és érzem, hogy mikor volt egy-egy gyors jó.
Halljuk, hogyan éltétek át a verseny hat gyorsasági szakaszát az autóban! 
– Nézzétek meg a belső felvételeinket… 🙂  
A  második körben jelentősen javultak az eredményeitek!
– A második körben Kislődnél elkezdem érezni az autót, a tempót! Élveztem, ahogy megdolgoztat a murva! Szerintem jobb, munkásabb, mint az aszfalt.
A kis Peugeot bírta a lőtéri pályák megpróbáltatásait? 
– Az autó hibátlan volt! Összeszoktunk már! Jól fel lett készítve, itt is megköszönöm a csapatnak is! Ugratni még nem akartam, a célba érés és a hangulat volt a cél!
Mik a tervek az idei év további részére?
– Várjuk Komlót, hiszen nagyon szeretjük a Mecsek környéki pályákat!

Comments are closed.