Temesváriék egy mosolygós évet szeretnének | Vár ránk a bajnokság – 2020

Vár ránk a bajnokság sorozatunkban az idei év vélhető főszereplőit szólítjuk meg, a tavalyi évről és az idei tervekről. A mostani részben Temesvári Lászlóval beszélgetünk. 

Ózd – Salgó Rallye

Hogyan értékelnéd egy pár mondatban a tavalyi versenyzéseteket?

– A tavalyi versenyzésünk olyan volt, mint a 2018-as év. 😞 Voltak elfogadható részeredmények, de sajnos nem zártunk az elképzeléseknek megfelelően a bajnokságot. Felgyorsult a kategóriánk, nem mindig tudtuk velük tartani a tempót. Az idén erre koncentrálunk a legjobban… 🙂

Számotokra melyik volt a 2019-es év legjobb/legsikeresebb versenye?

– 2019 évből nem igazán emelnék ki versenyt, volt ahol nyerni tudtunk. Számunkra mindig azok a legjobb versenyek, amik igazán jó hangulatban telnek. Erre nagyon jó példa volt Lángi “MPOWER” Attila barátommal együtt abszolvált Szilveszter Rallye. Szerintem egész évben nem mosolyogtunk annyit, mint abban a három napban.

Szilveszter Rallye

A tavalyi év legnagyobb “kalandja”?

– A 2019 egyik legnagyobb kalandja szerintem Székesfehérvár Ralin volt, amikor 160 km/h órával tolattunk az erdőben. Az emlékezetes marad egy darabig.

Székesfehérvár Rallye

Tervek az idei évre?

– A 2020 évben tervezünk minden versenyen elindulni, (ami megrendezésre kerül) erre készülünk igazán. Remélem sikerül a hátteret előteremteni, hogy ez létrejöhessen. Folyik az idei felkészülés, a MAXX ECU és a HUB DYNO jóvoltából új fejlesztést kap az autónk, ezúton is köszönjük Róna Péter és Emil Larson felajánlását és munkáját! A többi dolog, mint mindig, a Roland System jóvoltából kerül megvalósításra, hiszen a jó dolgokon és csapaton nem szabad változtatni!!!

Mit vársz az idei rali bajnokságoktól?

Az idei évben a sok technikai probléma után egy igazi mosolygós és stabil évet szeretnénk. Természetesen feltett szándékunk nyomni a gázt és nagy csatákat vívni a sikerért!

És persze arról se feledkezzünk meg, akik nélkül ez nem sikerülhetne.

Támogatóink: Bomba! Energy Drink Kft, VR-CarGo Kft. Simon és Tsai Kft. Kamionklinika Perfect Logisztic Kft. TT Risk Kft. MAXXECU Hubdyno Temesvári Trans Kft. és végül, de nem utolsó sorban a Roland System csapatának! Nélkületek ez nem jönne létre! Köszönjük!

Rally Hungary

2019-es versenyzői filmek  

Comments are closed.