Teljesítették a saját elvárásaikat

Az idei évben nagyon kiegyensúlyozottan versenyzik a Hajdu Zoltán, Jozipovics Tímea páros, aminek az eredménye, hogy igencsak közel állnak a kategória bajnoki címhez. Zolival beszélgettünk a  7x Görbe Rallye 2018 – MARB futam után.

Milyen tervekkel érkeztél a porrogi versenyre?

Sziasztok! Nagyon szeretem a porrogi pályát. Mindenképpen egy jó hétvégét reméltünk és persze minél előrébb szerettünk volna végezni.

Mennyire tetszett a szombati napon rendezett prológ?

Rengeteg néző és nagyon jó hangulat volt a prológon. Még annak ellenére is tetszett, hogy ez a szűk, padkák között való csúszkálás sosem volt az erősségem.

Hogyan alakult számotokra a másnap rendezett öt gyorsasági szakasz?

Vasárnap próbáltunk minél gyorsabban menni. Az autó tökéletesen működött. Problémamentes napot teljesítettünk még annak ellenére is, hogy némi gumi hátrányunk volt ezen a versenyen.

Jó tempója van ennek a pályának?

Ez a pálya nagyon tempós. Tele trükkös kanyarokkal, bukkanókkal, viszonylag sok kihordásos résszel. Nekem személy szerint az egyik kedvencem.

Az abszolút harmadik helyen fejeztétek be a versenyt és természetesen a kategóriátokat is fölényesen megnyertétek!

Sikerült növelnünk a kategóriában az előnyünket, abszolútban pedig feljöttünk a harmadik helyre. Teljesítettük a saját elvárásainkat.

Zsebben már a 4-es kategória bajnoki címe?

Vezetjük a kategóriánkat, de nem számolgattunk, hogy pontosan mennyi hiányzik ahhoz, hogy behozhatatlan előnyre tegyünk szert. Szeretnénk az összes hátralévő versenyen kihozni magunkból és az autóból a legjobbat, aztán majd meglátjuk mire lesz elég.

Szeretném megköszönni Sántha Zolinak és az Intercarsnak a segítséget. Továbbá a csapatnak, mert rengeteget dolgozunk az autón, hogy versenyképes legyen. Doleschall Istvánnak és Borsos Péternek, mert rengeteg segítséget kapunk tőlük.


Comments are closed.