Teljesen komolyan vették

Vogel Adrienn és Notheisz Ivett amiért a Szilveszter Ralira érkezett, azt sikeresen teljesítette is a két versenynap hat gyorsaságija alatt, hiszen majd fél perc előnnyel megnyerték a kategóriájukat. Adrienn a tavalyi évben kóstolt bele a ralizásba és elmondása szerint az idei évben folytatása következik. 
Milyen célokkal indultatok neki a Szilveszter Ralinak?

– Kategóriánkat szerettük volna megnyerni Ivettel és az összetettben is egy jó pozíciót elérni. Valamint minél több tapasztalatot gyűjteni.

A pénteki napon eléggé változatos időjárás jellemezte a Hungaroring környékét. Nehezítette ez a versenyeteket?

– Csúszkáltunk rendesen. 😀 Nekünk nagyon fontos a jó kigyorsítás és a lendület megtartása, így próbáltam elkerülni a megcsúszásokat. De nem mindig sikerült. Nem melegedtek meg az abroncsok se. De Ákos is és Petra is hasonló gondokkal küzdött. Ezért jó egy márkakupa, hiszen azonosak a feltételek. 🙂

Szombat reggel pedig már egy “jégpálya” várt rátok.

– Igen, még a boxok között gyalogosan is alig lehetett közlekedni. Mi meg ezen akarunk versenyezni. Hallgattam az első gyorsról leérkező versenyzőket, akik azt mondták, nagyon csúszik. Ilyenkor nehéz belőni mi is az a sebesség, ami még elfér. Főleg, hogy még nem versenyeztem jeges körülmények között. Volt egy kis hiba a külső gyorson, de kimozogtuk.

A külső körülményeket leszámítva igencsak magabiztos, tudatos versenyzést láthattunk tőletek!

– Köszönjük! Én még azért vizes körülmények között nagyon keresem a tapadást és volt, ahol nem találtam meg. De szerencsére nem lett nagy baj. Veszítettünk időt, de szerencsére nem sokat.

Buli verseny ide, buli verseny oda, azért a kategóriátokat sikerült megnyernetek!

– Azt hiszem mi ezt teljesen komolyan vettük. A buli verseny is egy verseny. Örülök, hogy megnyertük. A vége nagyon szoros lett. Így jó versenyezni. 🙂

Körvonalazódik már az idei évetek?

– Igen. Marad a pályaversenyzés a Kia Platinum Cupban, illetve marad a rally is. Szeretnénk picit hosszabb távú versenyeket, így a Rallye2 lett kiszemelve.

Szeretném megköszönni a támogatóimnak, hogy lehetővé tették részvételemet a Szilveszter Ralin. Nagyon jó hangulatú verseny volt. Köszönöm a csapatomnak a felkészített autót, Ivinek a navigálást. Valamint köszönöm a szurkolást mindenkinek! A szervezőknek és munkatársainak a munkát. A médiásoknak a remek fotókat és felvételeket.

Comments are closed.