Tanulóévnek megfelelt

Da VINCI Rallye Sprint az EURO ONE Kupáért – MARB futam 

Deák Tamás – Dunavölgyi Richárd (Suzuki Swift)

Mit tudhatnak az olvasók Deák Tamás eddigi versenyzői múltjáról?

2005 körül kezdtünk el ilyen “bokorugrokón” versenyezni. Gyermekkori barátommal, még jogosítvány nélkül…. 🙂 2007 óta versenyzem a rallysprint bajnokságban, eddig nagyobb részt navigátorként – mereng el a múlton Tamás.

Hogyan alakult számotokra a 2017-es év?

Idén márciusban sikerült megvennem a kis Suzukit, sajnos nem sikerült mindenhol rajthoz állnom és Bakonyán sajnos az én hibámból ki is estünk, de ez egy tanulóév volt és ahhoz képest jól sikerült.

Legutóbb az Orfű és Magyarhertelend között rendezett MARB futamon indultatok. Mi történt veletek a verseny hat gyorsaságija alatt?

Az első gyorsasági első kanyarában majdnem sikerült megforognom, az első két kört nem éreztem túl jónak. Viszont a harmadik körtől már jól éreztük magunkat és tudtunk kicsit gyorsulni.

N1 kategória első hely, Sprint 3-as kategória harmadik hely. Elégedetten szálltatok ki az autóból az utolsó gyors végén?

Igen, elégedettek vagyunk, teljesen hazai pálya révén kis előnyöm volt, mert Orfűn lakom.

Ment az adok-kapok a kategóriatárs, Lengyel Lacival?

Igen, Lackó is jól autózott, minden kör végén nagyon figyeltük az időket, izgalmas verseny volt.

Mik a terveitek a közel és a távoli jövőre nézve?

Jövőre szeretnék minden sprint futamon részt venni és a Mecsek Rallyn is szeretnék előfutni.

Szeretném megköszönni a rengeteg segítséget a családomnak, páromnak és minden barátomnak, mert nélkülük nem kezdődhetett volna el egy álom valóra válása, amiről mindig is ábrándoztam.

Comments are closed.