ORB

Tamás Gyula a nézőknek autózott

Tamás Gyula “Gyuszó” már több mint két éve a 2015-ös Szilveszter Ralin versenyzett utoljára. Az idei Miskolc Ralin viszont újra láthattuk a Historic mezőnye előtt, a nézők nagy-nagy örömére. A jövő pedig???

Szia Gyuszó! A Miskolc Ralin előfutóként láthattunk a Historic mezőnye előtt, de mi történt veled az elmúlt kettő évben, hiszen versenyen nem nagyon láthatott a nagyérdemű.

– Először is üdvözlök minden rally rajongót!  Igen, már régen a 2015-ös év Szilveszter Raliján láthattatok legutóbb. A 2016-os Miskolc Ralira készültem akkor is, csak történt egy házi baleset, műteni kellett a kezemet, így a 2016-os év teljesen kiesett sajnos. A 2017-es évben a munkát helyeztem előtérbe. Így az az év is kiesett…

A salakon még “csupasz” volt az autó, másnap viszont már egy gyönyörű Marvel-es design pompázott a kockán!

– A salakon azért mentünk még design nélkül, mert aznap délutánra lett kész teljesen. Így először is szeretném megköszönni Nyistyák Ricsinek (Richie Design), hogy ő túlórázott és reggelre végül elkészült.

A nézők nagyon várták, hogy lássanak, hiszen látványos autózásoddal megpróbáltad kielégíteni az erre vonatkozó igényüket. 🙂 

–  Remélem, hogy mindenki számára megfelelően autóztunk és maradandó élményt nyújtottunk. Ahol lehetett, ott kilinccsel előre mentünk. 🙂

Mennyire tetszettek az idei Miskolc Rali pályái?

–  Nagyon tetszettek a pályák, voltak technikás és gyors szakaszok is. Pár gyorsasági szakaszon már volt lehetőségem korábban rajthoz állni, ezért nagyon örültem ezeknek a gyorsoknak.

Nem gondolkozol azon, hogy folyamatos szereplője legyél valamelyik hazai rali bajnokságnak?

–  Igen, gondolkozunk bajnokságon, de idő és támogatás hiányában nem tudjuk a jövőt feltérképezni.

Bár tudom, hogy pénz kérdése minden, de mikor láthatunk legközelebb a gyorsasági szakaszokon?

– Tervezünk még két nagyobb versenyt, de mivel babonás vagyok, ezért még egyelőre nem lövök le semmit. 🙂

Köszönet a támogatóknak: Tiszaújváros Tisza Trans, Csősz Trans, Drys Trans, Ábel Tüzép, Luferro Kft. Végül, de nem utolsó sorban a Családomnak, Páromnak, Zolinak (Tejcsi), Zsoltinak (Csilu), Dávidnak (Fityók), Ricsinek (Richie Design), Tibinek (Gömbi), Rolcsinak, Lacikának (Lajcsi), Krisztiánnak (SRS), Veres testvéreknek, Levinek (Nigger), Bencének és még sorolhatnám… 🙂 Köszönöm a Rally Feeling-nek, hogy megkerestetek.

Comments are closed.