Szuper hétvége volt!

Mihályi Zsolt “Mihi” a 2019-es esztendőt, a számára már régóta bakancslistán lévő Eger Ralival kezdte. Legutóbb viszont már a Rallye3-as Szemere Ralin próbálta ki a tudását. Mihivel beszélgettünk a verseny történéseiről. 

Az idei évben még nem láthattunk a Rallye3 mezőnyében, viszont Rallye2-es versenyen már indultatok Egerben.

– Sziasztok. Igen ez volt az idei évben az első Rallye3-as versenyünk. Az első pont az Eger Rallye előtt volt egy héttel és a kettő verseny sok lett volna. Valamint az Eger Rallye egy nagy állom volt már nekünk és ezt helyeztük előtérbe.

Miképpen készültetek a Szemere és Buzitatető között rendezett versenyre?

– Nem készültem másképp, mint a többi versenyre. Az autót ugyanúgy felkészítettük mint bármely más versenyre és ugyanazok az előkészületek mentek végbe. Egy kicsivel több izgalom volt, mert még itt nem jártunk, de sikeresen teljesítettük a versenyt!

Foglald nekünk össze egy pár mondatban, hogy mi történt veletek a verseny folyamán.

– Úgy döntöttem, elég gyors és tempós a pálya ahhoz, hogy megnézzem a versenyen hová férek be a Rallye3 mezőnyébe az autómmal és az én tudásommal. Az elejébe nem férek be, de magamhoz képest mindig jobb időket mentünk és javultunk, a középmezőny eleje lett meg és örültünk neki!

Elégedettek voltatok az elért eredményetekkel?

– Igen, én elégedett voltam a nap végére és egy jó hétvégén vagyunk túl. Szuper volt! 🙂

A szervizparkban nagyon jó volt a hangulat nálatok! 🙂

😂 😂 😂 Igen! Hatalmas volt a hangulat. Nagyon jó volt a szervizcsapat. Egész nap sütés, iszogatás, kajálás. A szüleim, meg a haverok jó bulit csináltak és örültem neki!!!

Mik a tervek az év további részére?

– Június elején megyünk Tótkomlósra, de szigorúan utcai gumival. 🙂 Tervben van még Rallye3 és Rallye2-es verseny is. Meglátjuk, hogyan alakul majd az idei év további része.
Köszönöm ezt a nagyszerű hétvégét azoknak, akik részt vettek benne. És a szervizben mindenkinek, akik csinálták a nagyon NAGY hangulatot!!!! 🙂
Köszönöm neked is és a RallyFeelingnek!!! 🙂
 

Comments are closed.