Szánkóztak a kavicsokon

MOJITO LEMON Lyukóbánya – Parasznya

Lengyel János – Váradi Zoltán (Lada VFTS)

Változtattatok valamit az autón, az előző versenyhez képest?

– Helló Rally Feeling! Az autón a szokásos felkészítésen kívül nem történt semmi! A BORCA Motorsport mindig 100%-os munkáját adja az autóhoz!

Versenyeztél már valamikor ezen a szakaszon?

– Ezen a szakaszon még nem versenyeztünk. Még privát úton sem jártunk erre soha.

Halljuk mi történt veletek a versenyen!

– A verseny jól zajlott! Írtunk szombaton egy itinert. Honnan – hová, íves hosszú kanyarok, ami tempós, hol van a nagy fa stb… Ezeket reggel nem találtam meg mindenhol, mármint a jó íveket! Nem tudom mi volt velem! Picit alvó üzemmódban támadtunk.😂 Visszafelé úgy éreztük, hogy jót jövünk, de az időnk nem ezt mutatta! 😃 Aztán volt egy kis szünet nekünk. Ellenben a nézőknek jó volt, mert jöttek a nagy vasak! ORB, stb., majd sorakoztunk újra. A pályát nem ismertük fel! Azt hittem eltértünk az itinertől és egy kavicsbánya területén versenyzünk.😂 Nagyon kihordásos lett a pálya. Sorban jöttek a balesetek, olykor nem csak egy kicsúszásról beszélünk. Egy gyorsot töröltek is. Ismét visszafelé szánkóztunk a kavicson 28 fokban. 😂

Az utolsó gyorsaságin már nem indultatok…

– Hobbiból autóztunk, így már nem volt tétje a versenynek. Valahol a tizedik hely környékén voltunk. Nem kockáztattunk az ötödik gyorson. A kézifék munkahengerünk is meghibásodott, úgy döntöttünk nem megyünk tovább, így időben itthon voltunk.

Látjátok már, hogy miben kell ahhoz javulnotok, hogy az abszolút tíz közelében legyetek?

– Az autó tudja a jó helyezést, nekünk kell bátrabban mennünk, de sokszor a közönséget is kiszolgáljuk, az nem az idő legyőzésére szolgál. 😃

Melyik verseny van tervben a legközelebb?

– A legközelebbi verseny? Ahol lesz, ott indulunk! 😜

Köszönet a szervizcsapatnak és a közönségnek!

Reklámpartnereink:

 L&Zs Vas Fém KFT

Fun Carter Kft, Strapa Pack Kft, Molvi Trade Kft, Dr. Marcus, Fémtiszta Kft, Pet – Pack Kft, Golf Kft, Lajosházi Csaba E.V., Target Sales Group Kft, Copy n’ More Kft, Jász és Jász Kft, Szakál-Met-Al Kft, Winner-Bau 2000 Kft, Borca Motorsport, Team Galgalog-Sped.

Comments are closed.