ORB

Sötétben még nem az igazi

Hibján Joci és Szurovcsák Pisti igencsak megszenvedett a múlt hétvégén rendezett Miskolc Rali megpróbáltatásaival, de a nehézségek ellenére is sikeresen célba hozták a C2-est. Jocival beszélgettünk a verseny után.

Hogyan készültetek a Miskolc Ralira, min változtattatok az egri verseny óta?

–  Technikai változás nem történt az egri verseny óta, futóművön minimálisan puhítottunk a dobálós gyorsasági szakaszok miatt.

Mi történt veletek a verseny első napján?

–  A szombati nap nagyon kemény és hosszú volt, igyekeztünk vigyázni az autóra és beosztani. Hála istennek technikai hibák nélkül zártuk a napot.

Mennyire tetszett, hogyan tudtatok alkalmazkodni a sötéthez?

– Az éjszakai gyorsok nem úgy sikerültek, ahogy szerettük volna, ahhoz, hogy sötétben gyorsak legyünk, több éjszakai teszt kilométerre lenne szükségünk.

Másnap nagyot harcoltatok a kategóriátokban, egészen addig amíg…

–  Harcban voltunk a harmadik helyért, amíg a 15. gyorsasági szakaszon egy kicsúszás miatt fennakadt az autó egy vizes árokban. Hosszú percek után sikerült újra visszaállni a versenybe. Emiatt lecsúsztunk az ötödik helyre. 😞

Kettő versenyen túl vagyunk az idei bajnokságban. Mire lehet elég az idei évben a kis C2-es?

– Az autó hibátlanul működik, versenyképes ebben a kategóriában, próbálunk minél több teszt kilométert megtenni a versenyek előtt. 

Murvás verseny következik. Indultok, vagy már a Székesfehérvár Ralira készültök?

Indulunk a Szombathely Ralin, kedvenc versenyünk egyike.

Médiapartnerünk : Cornexim Kft, ABT Roll Kft,Szimita Trade Kft, Fehértó-Trans-Snack Kft , Gerda Trans Kft , Hunovatrans Kft, K+K Spedit Kft, Kelet Power Kft, Nyírségtefu 2009 Kft, Kompressor Varga-Gh Kft, Varga IC Bt.

Comments are closed.