ORB

Sorsod Borsod

A tavalyi esztendőben Halmos Gáborék nem a legjobb élményekkel távoztak a Miskolc Raliról… Az idei évben is “megtalálták” őket Borsod megye rend éber őrei, de Gábor elmondása szerint mindezek ellenére az elmúlt pár év egyik legjobb versenyén vannak túl.

Milyen szájízzel tértél vissza a Miskolcra a tavalyi évben történtek miatt?

– Azóta sem kedveltem meg a miskolci rendőröket. Bár nagyon jót nevettem a feljelentésükben leírtakon: ”az intézkedés helyszínéről indokolatlanul nagy sebességgel, kipörgő kerekekkel, az aszfalton guminyomot hagyva hajtott el. Ezt a viselkedési formát semmi nem indokolta!“ 😂😂😂 Viszont az idei évben is kaptunk egy közúti ellenőrzést! Úgy látszik, itt  Borsodban ez a sorsunk. 😊 

Szerencsére a borsodi megyeszékhelyen újra népes volt a BMW-s mezőny!

– És ennek mi nagyon örültünk, ahogy annak is, hogy Lángi Attilai újra köztünk volt.

Előzetesen mennyire tetszettek a pályák?

– A vasárnapi pályákat ismertük, de a szombatiaktól tartottunk egy kicsit, pláne az első körben, mikor folyamatosan azt hallottuk, hogy minden hatodik kanyarban be van esve egy autó. Miután lejöttünk rajtuk, már nagyon tetszett, pláne a második, az igazi rali pálya volt szerintem.

Az első nap igencsak hosszúra nyúlt, hiszen az utolsó gyorsasági(k) már igencsak sötétben voltak.

– Nagyon elfáradtunk és hogy őszinte legyek, nem bánom, hogy etap lett az utolsó gyorsasági. Sötétben már én sem látok jól! 😃 

A másnap pedig igencsak kalandosra sikeredett, ami nem mindig miattatok alakult úgy ahogy…

– Vasárnap reggel még a YT2W plussz első helyért szerettem volna meccselni, de sajnos a Mályinka lefelé nekem nagyon nem feküdt. A második körben nem értettük a beíróban miért kell három percet várnunk siralmasra sikerült időnkre, ami akkor felbosszantott, de később átgondolva ez a gyors nem lett rendesen felírva és ez súlyos másodpercekbe került. Így a nap végére a harmadik hely maradt!

Elégedetlenek nem lehettetek, hiszen azért szép eredménnyel fejeztétek be a miskolci versenyt!

– Elégedetlen csak a Lyukóbányán elrontott terelő miatt vagyok, ott nagyon sok bent maradt, de szerintem az elmúlt pár év egyik legjobb versenye volt!

Köszönet Családnak, a Barátoknak, a szervizeseknek és a szponzorunknak a Riskának!

Comments are closed.