Sikeresen debütált a Kondella – Szilassy páros

A másodosztálybeli bemutatkozáson felül ez a futam azért is volt fontos a párosnak, mert a székesfehérvári navigátor hazai közönség előtt autózhatott. Kondelláék végül az N csoport és az N/3 kategória győzelme mellett egy ezüstéremnek is örülhettek az abszolút értékelésben.

wk11Kondella Péter: A vártaknál sokkal jobban sikerült a rallye2 mezőnyében való debütálásunk, a Székesfehérvár Rallyen. Megnyertük az N csoportot és az N/3 kategóriát, s emellett az abszolút értékelés 2. pozícióját is megszereztük – csak Berényi Lászlóék A-s Hondája előzött meg bennünket, de úgy gondolom, mögöttük végezni nem szégyen. Hatalmas öröm volt ez számunkra, hiszen nekünk az elsődleges célunk az volt, hogy benne legyünk a TOP10-ben. Ennél szebb eredményt nem is kérhettünk volna…

wk15A verseny összességében nagyon tetszett, igazán pörgős volt. Az első kört mindössze egy hibával abszolváltuk, s ezt a jó formát a második menetre is meg tudtuk őrizni.Következő megmérettetés számunkra az augusztusi Baranya Kupa lesz, ahol ugyanezt a formánkat szeretnénk hozni. A fehérvári futamon már új, Pirelli abroncsokkal álltunk rajthoz, amelyhez kapcsolódóan a reményeink beigazolódtak. Ugyanakkor tudjuk, érezzük azt, hogy még mindig van olyan, amin javítanunk, változtatnunk kell. Elértünk egy jó szintet, de ezt megtartani és fejlődni még nagyobb feladat lesz, amihez a következő lehetőséget a komlói derbi fogja nyújtani.

wk12Szilassy Arnold: Nagyon boldogok vagyunk, hiszen kezd beérni a munkánk gyümölcse. Nem tettünk magunkra terhet a futam előtt, ezáltal felszabadultan, jó szájízzel, és megfelelő tempóban haladtunk a cél felé. A hétvégét jól kontrollálva, mindössze egyetlen egy hibával teljesítettük. A verseny végén konstatáltuk Petivel, hogy nem volt hiba a pályák felírásában sem. Az új gumik jól vizsgáztak, maximálisan meg tudtunk bízni bennük. Az első méterektől éreztük a különbséget az előzőekben használt típusoktól, ami pozitívan hatott ránk.

wk14Eddig úgy fest, hogy a jó ösvényen haladunk. Kezdenek összeállni a dolgok, s egyre precízebbek leszünk. Az előző tesztversenyünkhöz képest itt már bátrabban, az autót jobban kihasználva versenyeztünk. Összességben a hétvégére beírtam egy ötöst az ellenőrzőnkbe! Az augusztusi Baranya Kupán pedig még ennél is nagyobb elánnal támadunk majd!

wk13Partnereinknek köszönjük az együttműködést: AVANZO-TRADE Kft. – The Body Shop; Ecoffice Technology Kft. – Sigillanda, PaperCut; EGROKORR Festékipari Zrt.; ExcelIT Informatikai Szolgáltató és Tanácsadó Kft.; Evolution Consulting Képzési és Tanácsadó Kft.; FPO Hungary Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. – Ozone, Gaming Gear; BEASTvision; GLOBAL-UNION Irodatechnikai Kft.;

HETECH TREND; Honda ÉLES; Innovitas Közhasznú Nonprofit Kft.; KYOCERA – The new value frontier; Laurus-Consulting Szolgáltató Kft. – CORTESIA GROUP; MICRO-TOP Távközlési Kivitelező és Tervező Kft.; Olasz és Társai Bt.; Pannon Tobacco Kft.; PWENT Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. – MEZ-EXPRESSZ.HU, Termelői méz; Rowa Chemical Kft. – BLACKFAST; Truck Parts Impex Kft. – www.webkamion.hu; Visiophone Kft. – www.eropolis.hu; V4 Transport Szállítmányozási Kft.

Leave A Reply