Sikeres verseny az “űrhajók” ellen

Aquaprofit Eger Rallye2 2018 

Deli László – Bagó László (Lada 2107)

Szia Laci! Milyen célokkal kezdtétek az idei évet?

– Sziasztok! Az elsődleges cél a célbaérkezés volt és a tisztességes helytállás!

Ismerted a pályákat? 🙂

– A pályákat annyira ismertem, hogy ősszel mentem rajtuk, bár a négyből kettő volt ugyanaz!

Az első kört egy kicsit óvatosan teljesítettétek…

– Az első kört egy biztonsági körnek terveztük, főleg miután úton Egerbe reggel köd és mínusz 2-3 fok volt! A második körben ennek ellenére is sikerült egy lassítónál hibázni! 🙂

A verseny második szakaszában mi történt veletek?

– A második körben Szarvaskőn gyorsultunk kicsit, majd a másodikon sikerült kettőt is bakizni, viszont láttuk, hogy egyre többen kiestek sajnos a Lada kupában, valamint akkor vettük észre hogy a 2WD kupa harmadik helyén állunk, ezért úgy gondoltuk, hogy innen a fő cél annak megőrzése, ami sikerült is!

Szerencsére most négy kerékkel fejeztétek be a versenyt… 🙂 

– Az őszi technikai hibát sikerült kiküszöbölni, bár hazudnék ha azt mondanám, nem jutott eszembe néha, főleg ott, ahol akkor elhagytuk a kereket… 🙂 Viszont most teljesen hibátlan volt a kocsi!

Következik a miskolci verseny. Egy verseny tapasztalata után, hová helyeznéd el magatokat ebben az átalakulóban lévő Rallye2-es mezőnyben?

– Miskolc sajnos valószínűleg kimarad egy családi program miatt. Az egy jó kérdés, hogy hova tudnám elhelyezni magunkat, Lada kupában, ha minden jó, akkor a középmezőnybe… Lehet előrébb menni a mostanitól az teljesen egyértelmű, de a realitás az, hogy egy A-s Ladával az R2-es kocsik, vagy Lada kupában az “űrhajóként” emlegetett kocsik ellen, kevés az esély… Esetleg új gumikkal, de arra eddig még nem volt lehetőség! 😕

Köszönetet szeretnék mondani a sok segítségért illetve toleranciáért a családnak, barátoknak, a páromnak, nem utolsósorban Higanynak és akik nélkül ez nem jöhetett volna létre.

SAME 2000 Kft., HE-ÚT Építőipari Kft., PE-KE-MO Trans Kft., Szilárd Autodiagnosztikai Bt., Fire Electric System Kft., Agria-Merci Kft., Unicar Autocentrum Kft. (ladaeger.hu) és Kalbantner Géza (egriajto.hu)!


Comments are closed.